Pagerintas ploniausio telefono rekordas – 5,5 milimetrai  (0)

Varžybos, kas sukurs ploniausią telefoną, tęsiasi. Nors ir tai nėra toks pasiekimas, kuris keistų mūsų gyvenimą, vis dėlto Kinijos kompanija „Gionee“, pristatė patį ploniausią išmanųjį telefoną iki šiol. Korpuso storis tėra 5,5 milimetro, o įrenginys atitinkamai buvo pavadintas „Elife S5,5“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pats išmanusis telefonas pasižymi puikiomis techninėmis savybėmis. Kompanija nepagailėjo šiam įrenginiui 5-ių colių įstrižainės ekrano, kurio skiriamoji geba 1920 x 1080 px. Net aštuonių branduolių procesorius sugebės veikti maksimaliu, 1,7GHz taktiniu dažniu, o sklandų veikimą užtikrins 2GB dydžio operatyvioji atmintinė. Kol kas nėra žinoma, kokios kompanijos procesorius veiks šiame telefone. Vartotojai savo duomenis galės laikyti 16GB vidinėje talpykloje.

Kaip ir įprasta, Kinijos gamintojas pasirinko „Android JellyBean“ operacinę sistemą. Verta paminėti, kad „Elife S5,5“ taip pat turės 13-os ir 5-ių megapikselių kameras. Nors įrenginys bus labai plonas, vis dėlto pastarasis turės net 2300mAh bateriją.

Nors iš pradžių šis itin plonas telefonas bus pardavinėjamas Kinijoje, gamintojai tikisi jį pristatyti ir į kitas šalis. Manoma, kad jo kaina sieks $370.

Iki šiol, ploniausiu telefonu tituluojamas buvo „Vivo X3“, kurio plotis siekė 5,75 milimetro. Palyginimui, naujasis „Elife S5,5“ bus plonesnis net 2,1 milimetru už „iPhone 5“ ir 2,4 milimetrais už „Galaxy S4“. Iš šiose nuorodose pateikiamų kainų, matyti, kad „Elife S5,5“ bus ne tik plonesnis, bet ir pigesnis už iPhone ar „Galaxy S4“.

(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: