Samsung pasiūlys Galaxy S5 versiją su 8 branduolių procesoriumi (Galaxy S modelių palyginimas)  (0)

Išmaniesiems telefonams skirti procesoriai paskutiniu metu smarkiai „ūgtelėjo“: jie jau gali pasigirti turintys 8 skaičiavimų branduolius ir palaikantys 64 bitų instrukcijas, tuo tarpu grafikos posistemė gali sudaryti konkurenciją kelerių metų senumo mobilioms vaizdo plokštėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beje, šią savaitę pristatytas išmanusis telefonas Galaxy S5 savo pirminėje versijoje remiasi procesoriumi Qualcomm Snapdragon 801 su keturiais branduoliais, veikiančiais 2,5 GHz taktiniu dažniu. Kai kurie ekspertai ne kartą tvirtino, kad anksčiau ar vėliau pamatysime modifikaciją su 8 skaičiavimų branduolius turinčiu Exynos procesoriumi.

Iš tikrųjų, Samsung darbuotojams skirtoje iliustracijoje yra užuominų būtent apie kelias Galaxy S5 versijas: su keturių branduolių ir 2,5 GHz dažnio procesoriumi ir aštuonių branduolių 2,1 GHz dažnio SoC mikroschema. Būtent pirmoji versija debiutuos anksčiau, tuo tarpu apie antrąją šiuo metu nieko nežinoma. Prognozuojama, kad Galaxy S5 su Exynos procesoriumi bus siūlomas tik kai kuriuose regionuose.


Paviešinta vidinė kompanijos medžiaga lygina Galaxy S4 LTE-A versiją su naujuoju flagmanu, kuris, kaip matyti, pasižymi didesniais matmenimis, didesniu ekranu, pasunkėjo, gavo pažangesnę kamerą ir talpesnę bateriją. Manoma, kad naujokas prekyboje pasirodys balandžio pirmoje pusėje ir kainuos apie $600 (~ 1530 lt be mokesčių). Pridėjus mokesčius (muitus, PVM ir pan.) kaina išaugs, tačiau panašu, jog labai nedaug skirsis nuo dabar prekyboje esančių Galaxy S4 modelių - čia galite susipažinti su dabartinėmis Galaxy S4 šeimos atstovų lietuviškomis kainomis.

Galaxy S5 prekyba prasidės iš karto 150 pasaulio šalių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: