Lietuviai norėtų, kad automobiliuose būtų įteisinti vaizdo registratoriai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2014-03-04 09:58
Manau tikrai nereikia daryti vaizdo registratorių privalomų. Kiek važinėju, virš 10 metų, tik vieną kartą mačiau kaip automobilis nuslydo nuo kelio ir tai nieko vaizdo registratorius būtu nepadėjęs. Manau tikrai teismai atsižvelgią kas nufilmuota vaizdo registratoriuose.
vytenisdov 2014-03-04 10:53
Manau, kad reikėtu vaizdo registratorių vien dėl kelių chuliganų veiksmų.
kestutisz 2014-03-04 11:00
Privalomai? Gal dar ir stikliuką kas kelis km nuvalyti, nevažinėti prieš saulę, t.t. ir pan. kad tikrai viskas matytųsi? Kol tai entuziastų "projektas" tol viskas gerai, kai tik prasideda nesąmonės su privalomumu tai jau kvaila.
Shinigami 2014-03-04 11:05
Kad vaizdo registratoriai butu privalomi, tai butu nesąmonė. Svarbiausia kad jų naudojimo niekas ne uždraustu kaip kitose šalyse.
1337 2014-03-04 13:56
Nenoriu būti cinikas, bet net neabejoju, kad padarius juos privalomus bus priimtas įstatymas, jog privaloma naudoti tik sertifikuotus registratorius, kuriuos kaip tyčia už 400lt + PVM importuoja įmonė XXX O jei registratorius nesertifikuotas = jo nėra = bauda
audrius537 2014-03-04 15:27
Nemanau, kad ives privalomai, kiek jau cia zadeta visokiu nesamoniu i masinas, nieko nepadare. Geras daiktas tas registratorius, bet yra tokiu ligoniu, kurie filmuoja ir siuntineja viska i policija uz kiekviena s...
immortallt 2014-03-04 17:01
už kiekvieną š gal ir nereikia siuntinėti, bet ne kartą mačiau tokių situacijų, kur atimti teises visam gyvenimui būtų maža.
bahuriux 2014-03-04 20:20
O as per telika si savaitgali, kaip tik priesingai maciau ozio atsiusta vaizdeli per kazkuria is laidu apie automobilius. Pazeidejes priekyje kirto istisine linija ir pasuko i desine, is paskos ir pats filmuotojas ta pati padare toj pacioj vietoj ir pazeidejas ir ozys abu padare eismo taisykliu pazeidimus. Arba atsiranda tokiu piktu oziu kurie patys sukelia vos ne avarine situacija, kad tik isprovokuoti "auka" ir paskui nukirpus prieki ir gala is video siuncia policijai ir i visokias laidas. Arba dar geriau kaip tas piktas autobusu vairuotojas kuris sukele 20 avariju, kur puse del jo pacio kaltes ir tt. Rusu mentalitetas zemo lygio, tai ten gal ir geras dalykas tas videoregistratorius, bet nemanau kad EU jis reikalingas. Ir isvis nereikalingas tas globalus sekimas, as kartais jauciuosi laisvas, kai galiu kazka parduotuvej nusipirkti, be jokiu korteliu, taip nefiguruoja mano pavarde ten kur nebutina, noreciau kad ir keliuose manes niekas nefiksuotu simtais ar tukstanciais kartu per diena.
immortallt 2014-03-04 20:40
bahuriux, jei filmuojant pažeidi taisykles - pats gauni baudą. Suklijuoti - niekas baudos neskirs. Net su dviračiu kartais norėtųsi turėti kamerą. Turbūt ypač su dviračiu. Sugalvoja ypač bobos, kad dviratininkas važiuojantis pagrindiniu keliu neturi pirmumo (pagal visas taisykles) ir užkerta kelią. O kad siunčia, tai dar pasakyk, kad debilų pasaulyje mažoka? Ir tie, kurie taip darys, jiems nesvarbu, ar bus įteisinti, ar ne vaizdo registratoriai. Kodėl manai, kad maximos kortelę reikia išsiimti savo vardu? O keliuose tu fiksuojamas. Ypač Vilniuje. O ir ko šiaip bijoti, jei nieko bloga nedarai? O tiems, kurie sugalvoja greitkelyje užkirsti kelią, nes tu jį prieš tai aplenkei, arba sankryžoje išlekia per raudoną ir nuskini jį bei nėra liudininkų - kaip baigsis byla - sunkus klausimas, o kai yra vaizdo įrašas, sėdi sau ramus.
obuglas 2014-03-05 09:33
Turiu registratorių. Ir tikrai esu nufilmavęs nemažai pralekiančių per raudoną, užkertančių kelią, kertančių ištisinę ir t.t. o posūkių nerodo kas trečias. Tik vis neprisiruošiu išsiųsti
ra2 2014-03-05 14:17
- Manau tai rodo smegenų pažeidimus, būtų sveikų smegenų, tai sankryžose nežviegtų ratais ir dar su senu golfuku, rodytų posūkius ir matytų kitus žmones..
keturi 2014-03-06 11:34
Biurokratinis aparatas buvo taip isplestas kad visi idarbinti gimines ir draugeliai visai nebeturi darbo, todel uzsiema visokiais niekalais ir "iteisinimais". Tas taip vadinamas video registratorius tokia pati kamera kaip ir telefonai ar fotooparatai ar stebejimo kameros kuriu visur prikabinta, o ju naudojimas senai aprasytas istatymais. Kiekviena diena per telika rodo gatvese nufilmuotus zmones be ju susitikimo, o kartaisi ir su akivaizdziai isreikstu nesutikimu, pvz. kai itariamieji nusikaltimais slepia veidus, bet tik vienas Valstybines duomenu apsaugos inspekcijos direktorius Algirdas Kuncinas atseit laimetu byla jei ji kas nors nufilmuotu... Vis dar prisimenu jo vadovaujamos tarnybos sapaliones kai Googlas ruosesi filmuoti Lietuva.