Koks turėtų būti modernus „Žiedų valdovo“ žiedas? (Video)  (0)

Manote, kad žiedų, galinčių suteikti gebėjimą valdyti, galima rasti tik fantastinėse knygose? Pasirodo, technologijų amžius yra ne mažiau stebuklingas už tuos laikus ar tas dimensijas, kur egzistavo nykštukai, elfai ir Gendalfas – tikri amerikiečiai taip pat kuria žiedą, kuriuo galima valdyti viską. Ar bent jau atlikti tuos veiksmus, kuriuos esame pratę atlikti su didesniais elektroniniais įrenginiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiedas, užmautas ant rodomojo piršto, gali veikti kaip televizoriaus nuotolinio valdymo pultelis, kaip žinučių ar elektroninių laiškų rašymo priemonė, gali pranešti apie gautas žinutes ar skambučius ir netgi suteikia galimybę sumokėti už pietus nekišant rankos į kišenę.

Iš esmės šį žiedą (kuris pavadintas „The Ring“) galima vadinti įvesties įrenginiu - naudotojui jis suteikia galimybę patogiau valdyti savo skaitmeninį ūkį. Kaip galima pamatyti vaizdo įraše, žiedas – tai sidabro spalvos plati juosta, jis „Bluetooth“ ryšiu jungiasi prie naudotojo išmaniojo telefono.

Žiedo kūrėjai „Logbar“ nemažai darbų jau yra atlikę, tačiau gamybai reikalingas investicijas renka per svetainę „Kickstarter“. Ir nors projekto finansavimui jie numatė 250 000 JAV dolerių poreikį, ji jau surinko beveik 400 000 dolerių, o iki termino, kuomet turi būti užbaigtas pinigų rinkimas, liko dar visas mėnuo.

Ring -Shorcut Everything- from Logbar on Vimeo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: