Į Lietuvą trumpam atvyko brangiausias HTC išmanusis telefonas  (0)

Pasaulinė mobiliųjų inovacijų ir dizaino lyderė HTC pernai metų rudenį pristatė riboto leidimo auksinį „HTC One“ išmanųjį telefoną, padengtą tikru auksu. Tai – brangiausias HTC kada nors sukurtas išmanusis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors jis buvo kuriamas, kaip specialus prizas pasauliniam muzikiniam renginiui „MOBO Awards“, šiuo metu per pasaulį keliauja keletas tokių išskirtinių telefonų.

Riboto leidimo auksinis „HTC One“ kainuoja apie 6500 Lt. Jis buvo kuriamas bendradarbiaujant su bendrove „Goldgenie“, kuri specializuojasi išmaniųjų telefonų puošimu auksu. Visas jokių tarpų neturintis auksinio „HTC One“ korpusas yra padengtas 18 karatų auksu.

Auksinis „HTC One“ pasižymi visomis daugybę pasaulinių apdovanojimų pelniusio „HTC One“ funkcijomis, tarp kurių – „HTC BlinkFeed“, „HTC Zoe“, „HTC BoomSound“ ir kitos technologijos, iškėlusios pasaulinę išmaniųjų telefonų kokybės kartelę į naują lygį.

Telefoną auksu puošusi bendrovė „Goldgenie“ anksčiau yra dailinusi išmaniuosius tokioms žvaigždėms, kaip Denzelis Washingtonas, Willas Smitas ar Kate Moss. Tačiau tai buvo pirmas kartas, kai kompanija dirbo tiesiogiai su „Android“ OS pagrįstų išmaniųjų gamintoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)