Pristatytas iPhone 6C su 4,7″ ekranu konceptas (Video)  (4)

Dizaineris Joseph Farahi pasidalino savo vizija, kaip jis mato naująją iPhone 5C reinkarnaciją – modelį iPhone 6C. Dizainerio teigimu, išmanusis telefonas turės didesnį ekraną, o išoriškai jis gana žymiai skirsis nuo pirmtako, rašo portalas CNet.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

iPhone 6C konceptas gavo 4,7″ įstrižainės Retina ekraną, stereo garsiakalbius, 8 megapikselių kamerą su vaizdo įrašymo galimybe 120 kadrų per sekundę sparta. Jis turi pirštų atspaudų skenerį Touch ID, antros kartos Lightning sąsają, leidžiančią greičiau perduoti duomenis ir sparčiau įkrauti bateriją. Žinoma, visos šios charakteristikos nuleistos ne nuo lubų, o atsižvelgiant į parametrus, kuriuos turi dabartiniai iPhone - tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su skirtingų modifikacijų dabar prekyboje esančių iPhone 5C charakteristikomis.

Išmanusis telefonas turi labai ploną plastikinį korpusą. Telefono svoris – 170 gramų. Įrenginio korpusas gali būti vienos iš šešių spalvų – juodas, rožinis, salotinis, melsvas, geltonas ir baltas.

Ar dizainerio norams bus lemta išsipildyti, dar neaišku, kadangi sklinda gandai apie Apple norą atsisakyti iPhone 5C pamainos kūrimo. Visa tai susiję su labai prasta šio „biudžetinio“ mobilaus įrenginio paklausa. Tai pripažino net pats Apple vadovas Timas Cookas, kalbėdamas apie paskutinio ketvirčio veiklos rezultatus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(1)
(-1)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: