PC skirtas Watch Dogs atrodys gražiau, nei Playstation 4, tačiau reikalaus atitinkamų kompiuterio pajėgumų  (8)

Kai kurie žaidėjai po eilinio Watch Dogs vaizdo klipo vėl prabilo apie ne itin aukšto lygio grafiką. Šiuo klausimu nusprendė iš karto pasisakyti vienas iš žaidimo kūrėjų – kūrybinis direktorius Jonathan Morin. Jis patikino, kad PC skirta versija vizualine dalimi žymiai lenks konsolėms skirtą variantą, rodytą E3 2012, ir šiek tiek geriau atrodys, nei PS4 ir Xbox One.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Galutinė PC skirta Watch Dogs versija žymiai lenks tą, kurią demonstravome E3 2012. Mes ir toliau nuoširdžiai dirbame prie šios platformos versijos. Kartu nereikėtų pamiršti, kad PC kiekvienais metais tampa vis galingesni.“

Tie, kurie pasirinks asmeniniams kompiuteriams skirtą variantą, galės pamatyti kokybiškesnius apšvietimo, dalelių, oro sąlygų simuliacijos, kadro gylio efektus, skirtingai nei konsolių žaidėjai. Esant maksimaliems grafikos nustatymams, žaidimas atrodo fantastiškai, teigė Jonathan Morin. Tiesa, reikia pripažinti, kad neseniai publikuoti žaidimo minimalūs sisteminiai reikalavimai yra ne patys paprasčiausi:

  • Intel Core 2 Quad Q8400 (2,66 GHz) arba AMD Phenom II X4 940 (3 GHz);
  • 6 GB operatyvios atminties;
  • DirectX 11 suderinama vaizdo plokštė su 1 GB atminties;
  • 25 GB laisvos vietos duomenų kaupiklyje.

Kartu kūrėjas pažymėjo, kad Playstation 4 skirta žaidimo versija beveik susilygino su PC variantu, tačiau paskutinioji kiek pranašesnė dėl aukštesnės raiškos tekstūrų ir kokybiškesniu grafikos apdorojimo. Kartu buvo pažymėta, kad spręsti apie grafikos galimybes iš paskutinių vaizdo klipų nedera, kadangi jų tikslas buvo visai kitoks.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (8)