Apple pristatė 8 GB iPhone 5C, į prekybą sugrąžino iPad 4  (0)

Visai nesenai buvo skelbta, jog Apple nesugeba parduoti 3 milijonų plastmasinių iPhone telefonų, o jau šiandien kompanija pranešė, jog iPhone 5C bus galima įsigyti ir su 8 GB atminties kaupikliu. Taip pat Apple į prekybą sugrąžina ir ketvirtosios kartos iPad.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

8 GB iPhone jau pasirodė Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Australijoje bei Kinijoje. Jungtinėje Karalystėje už mobilųjį teks pakloti 429 svarus, Prancūzijoje ir Vokietijoje – 559 eurus. Australai, norėdami įsigyti pigesnį iPhone 5C variantą, sumokės 679 Australijos dolerius arba maždaug 616 JAV dolerių. Kinijoje kaina 4088 juaniai – 660 JAV dolerių. Tolesnėje nuorodoje išvysite ir lietuviškas iPhone 5C kainas.

Taip pat buvo pranešta, jog vėl bus galima įsigyti iPad 4. Pastarojo gamyba buvo nutraukta šiemet, kai buvo pristatytas iPad Air, o pigesne galimybe tapo antrosios kartos iPad 2. Dėl mažų iPad 2 pardavimų buvo nuspręsta sugrąžinti iPad 4.

Planšetinio kompiuterio su 16 GB vidinės atminties kaina be mokesčių - 399 JAV doleriai. Tolesnėje nuorodoje galite peržiūrėti galutines lietuviškas iPad 4 kainas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: