Labiausiai pirkėjų lūkesčius patenkina „Apple iPhone“ išmanieji telefonai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sigitas.lk 2014-03-22 22:55
Sitos apklausos rezultatus as galiu labai lengvai paaiskinti (nes anksciau nesivarginau skaityti straipsnio). Senesni android telefonai tikrai lagindavo, ir neprilygdavo darbo spartai iphone, taciau tikrai ne dabartiniai. Tad labai kvailas apklausos rezultatas kai net 76% vartotoju, net nezinodami ka ateityje isleis vienas ar kitas gamintojas, vistiek rinktusi iphone Tai cia jau ne blaivus mastymas, ne mada, cia jau visiska liga.
Paprastas_zmogus 2014-03-22 23:00
Belieka tik pakartoti: Tau NEPATINKA rezultatai, todėl ir išvedinėji teorijas
Sigitas.lk 2014-03-22 23:09
Nera kad man nepatiktu, ar nuo tokiu rezultatu man skaudetu. Tiesiog labai kvailai atrodo tokios apklausos, kurios istiesu nieko neparodo, o priimama kaip didizuasias faktas. Ir beto, nereikia pamirsti kad Apple leidzia tik viena telefono modeli, flagmana, o visi kiti gamintojai turi ir pigiuju telefonu, kuriais tikrai yra nemazai pagrindo, buti nepatenkintam. Tad tokias "apklausas" reiktu labiau vertinti ne kaip fakta, o kaip reklama.
PrefixS 2014-03-22 23:26
Apple kompanija gamina tik viena telefoną, ima didelius pinigus ir vis tiek sugeba privelti pilna klaidų. iPhone puikus telefonas, bet kaip ir sakė yra šioks toks burbulas. Nexus 5 būtų geresnis variantas.
Splius 2014-03-22 23:39
Prasyciau saltini apie kokias butent klaidas snekate ponas.
Creatium 2014-03-22 23:45
Pataisykit, jeigu klystu, tačiau Apple pagal user-satisfaction jau bene 5 ar daugiau metų stovi pirmose vietose. Sutapimas, apgavystė, melas? Aišku, niekas jums nedraus tikėti konspiracijos teorijomis. Juk būna žmonės tiki ir tuo, kad Mėnulis - tuščiaviduris metalo gabalas.
Sigitas.lk 2014-03-23 00:08
Sitiek sumokejes, tu tiesiog ipareigoji save buti patenkintu kas gi noretu gerokai daugiau sumokejes, poto sakyti, na taip, tas tikrai geresnis o as buvau durnas ir veltui meciau pinigus Juk taip buna labai reta, nes visi megsta buti teisus. Jei seniau iphone ir galejo pasiulyti isskirtine sparta, dabar nebeliko ir to, nes ir androidai nebestabdo. Tad man tikrai sunku suprasti, kas daugiau nei mada ar brand'as skatina zmones pirkti iphone, na paaiskinkit man... (neissikalineju, rimtai labai noriu paaiskinimo)
Nerealiai 2014-03-23 00:25
Bet jau toks android heiteris, kad turbūt klaupiesi ant kelių prieš apple, nebūk graudus, čia žmonės tik dalinasi nuomonėmis kas kam patinka, atsipalaiduok... Man tai pvz daug ką pasako Benchmark testai, jeigu kažkam ten lagina, tai arba labai silpnas telefonas, arba šiaip nemoka naudotis. Beje dar vienas dalykas tai dizainas, iphone nuvalkiotas beveik nesikeičiantis, na neskaitant kelių variacijų, o palaikančių android telefonų pasirinkimas kur kas platesnis, tiek dizaino, tiek techninių parametrų aspektais. Žodžiu kuriems reikia lankstumo renkasi android, tiem kas daug galvos nesuka iphone. Čia galima sakyti skonio reikalas. Na o dėl testų, tai gal geriau reikėtų padaryti testą, kas Lietuvoje labiau patinka, bent jau man tai būtų kur kas aktualiau.
X-log 2014-03-23 02:08
[quote="Nerealiai"]Man tai pvz daug kÄ… pasako Benchmark testai, jeigu kažkam ten lagina, tai arba labai silpnas telefonas, arba Å¡iaip nemoka naudotis. Beje dar vienas dalykas tai dizainas, iphone nuvalkiotas beveik nesikeiÄ
Paprastas_zmogus 2014-03-23 09:01
Tu man parodyk, kurioj vietoj aš nors vieną blogą žodį apie Android pasakiau Tavo žiniai, turėjau aš Android telefoną, Android planšetą. Būčiau heiteris, niekad nebūčiau pirkęs. Va ko nemėgstu, tai Android fanatų ir jie čia pasirodė visu gražumu
aurimokas 2014-03-23 09:49
aha, Apple vartotojai ypac patenkinti kai prijungus telefona prie kito kompiuterio isvalomi visi duomenys man irgi patiktu kad norint pas drauga isikelt muzikos, nebeliktu mano vasaros atostogu nuotrauku
Paprastas_zmogus 2014-03-23 10:00
Nu labiau nusišnekėt turbūt neįmanoma
aurimokas 2014-03-23 10:11
Paprastas_zmogus 2014-03-23 10:36
Ech, visi čia pirmi protingus žinovus vaidinti, nors realiai nieko nežino. Pajungus iPhone prie kito kompiuterio, niekas savaime neišsitrina. Tu turi pats paspausti, kad viską ištrintų. O jeigu tu Windows perrašinėji kaip 13-metis, nesugebantis failų išsisaugoti, tai ne Apple kaltė, kad iTunes, neradęs senų failų, traktuojamas kaip kitas PC.
aurimokas 2014-03-23 10:48
Zinoma, kad turi paspausti. Bet kol nepaspausi, tu negalesi nieko nei ikelt nei iskelt. Android, ir kiti protingesni uz iPhone telefonai turi galimybe prijungti telefona kaip nesiojama laikmena ir tiesiogiai be jokiu kvailu sinchronizaciju sukelti i telefona viska ka nori. Jeigu nori, gali net i atskirus naujus aplankus sudelioti. Kadangi labai gini Apple, tai turetum zinoti ar iPhone turi galimybe sukurti atmintyje nauja aplanka tiesiai is kompiuterio.
Paprastas_zmogus 2014-03-23 11:02
Vėl ne tiesa. Aš visai neseniai draugei iš savo kompiuterio įkėliau programėlę neištrindamas nei vienos telefone buvusios. Taip pat neišsitrynė nei nuotraukos, nei kontaktai, nei dar kažkas. Žodžiu neišsitrynė NIEKAS, o papildomai įkėliau programą. Your argument is invalid. Aš žinau, kaip Android telefonai veikia pajungus prie PC. Abu modeliai turi savo pliusų ir minusų. Man iTunes modelis daug patogesnis, nes kažką perkelti iš kompiuterio man yra daug paprasčiau. Pavyzdžiui tam, kad perkelčiau į telefoną naujai atsisiųstos muzikos, man nereikia NIEKO daryti Man net prie kompiuterio nereikia eiti. Aš tik pajungiu aparatą krauti (kad ir kitam kambaryje) su įjungtu Wi-fi ir einu savo reikalais užsiimti. iTunes viską padaro už mane. Su Android tu neturi jokio Google siūlomo sprendimo. Tu rankiniu būdu vaikščiosi po aplankus ir kopijuosi failus... Taip, aš žinau, kad man prijungti telefoną prie draugo PC būtų labiau problematiška, bet reikalas tas, kad nuėjęs pas draugus savo telefono nejunginėju prie jų kompiuterių. O jie nejungia savųjų prie mano kompiuterio Kodėl? Todėl, kad filmą, muzikos atsisiųsti galiu ir namuose, taip sutaupydamas laiko O viskam kitam šiais laikais yra Dropbox.
aurimokas 2014-03-23 11:29
jonas112 2014-03-23 14:13
. Dėl to realiai ir gaunas taip, kad pažiūri į testą ir atrodo - o, kaip neblogai, tada nusiperki ir vistiek lagina, neįmanoma normaliai naudoti nors keturių branduolių su gigais ramo.
trapecijus 2014-03-23 15:58
Tai kad kaip tik atvirkščiai. Jei sumoku kalną pinigų kaip tik esu priekabesnis. Ir jei blogai su daiktu, tai gandas pasklistu labai plačiai ir greitai. Įsivaizduokim nusiperku brangų šveicarišką laikrodį, o tas kada nori sustoja, netikliai rodo laiką ar panašiai - tai ką tada? Įtikinėsiu save, kad daiktas geras ir gėda pripažint, kad nusipirkau brangų ''Š'' ir toliau didžiuosiuos, kad brangiai nusipirkau? Arba nusiperku tarkim Bentley ir kavoju garaže, nes gėda, kad salono oda atsilupo ar sankryžoj užgęsta? Geri dalykai visada kažkiek overpriced. Ir kaina kyla eksponentiškai kokybės atžvilgiu. O kas liečia iPhonus, tai turiu nuomonę apie jų kokybę ir kainas, nes turėjęs ne vieną konkurentų telefoną. Jį ir toliau pirks, net jei kaina bus 50proc. didesnė nei iki šiol.
Sigitas.lk 2014-03-23 17:39
Man butent tai ir nera priimtina, as nekenciu kai irenginys uz mane tvarko failus, visada megstu buti savo duomenu valdovas, pats padeti ir surusiuoti viska. O ne kai pacios programos velnias zino ka ten prisinchronizuoja. Gal tai ir senovinis poziuris, taciau taip jau man turi but ir patogiau failus visus paciam tvarkyti. O kai iphone kiek zinau file manager neturi, tai nera ko ir noreti, kad butu tokia galimybe paciam viska tvarkyti.