Dar viena dviračių inovacija: išmaniųjų telefonų savininkams skirtas dviratis GiBike  (2)

Jau seniai girdime frazę, kad nereikia išradinėti dviračio. Tačiau pilnai galima tobulinti tai, kas jau yra išrasta, todėl tobulinti dviratį stengiamasi ir šiomis dienomis. Taigi koks jis turėtų būti? Galbūt toks, kaip GiBike, kurį pasiūlė kompanijos Gi specialistai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma, reikia paminėti, kad jis yra gana mobilus, juo labiau sulankstyti jį galima vos per keletą sekundžių. Jame įmontuotas elektrinis motoras, kuris leis dviratininkui ilgose distancijose. Akumuliatoriaus užteks maždaug 64 km, jei bus važiuojama 25 km/h greičiu. Viena įdomiausių dviračio funkcijų – įkrauti vartotojo išmanųjį telefoną, o taip pat – jei jis prijungtas prie dviračio – leisti prisijungti prie socialinių tinklų ir atlikti navigaciją reikiamu maršrutu.

GiBike įdiegta ir pavogti dviračio neleidžianti sistema. Pastaroji blokuoja ratus, jei tik savininkas pasitraukia nuo dviračio daugiau nei 3 metrus. Atblokuoti juos galima, pasinaudojus specialia išmaniojo telefono aplikacija. Gamintojas siūlys kelias dviračio versijas – su elektriniu motoru ir be jo.

Integruoti į rato stipinus šviesos diodai įspės aplinkinius apie tamsoje važiuojantį dviratininką, tuo tarpu grandinę atstojantis diržas, padarytas iš anglies pluošto, leis neišsiterlioti drabužiams. Dabar kompanija Gi ruošiasi sumanyto dviračio lėšų rinkimui per puslapį Kickstarter.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(1)
(-1)

Komentarai (2)