„Revoliucinė HP pažanga“ 3D spausdintuvų srityje skirta tik akcininkams, ne pirkėjams  (2)

Neseniai vykusiame susitikime su akcininkais kompanijos HP vadovė Meg Whitman prisipažino, jog 2014 m. birželio mėnesį visuomenė galės sužinoti apie revoliucines technologijas 3D spausdinimo srityje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-03-26 „Revoliucinė HP pažanga“ 3D spausdintuvų srityje skirta tik akcininkams, ne pirkėjams  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HP ketina aktyviai įsisavinti 3D spausdintuvų segmentą, nes šioje srityje turi tam tikros patirties. Tvirtinama, kad kompanijai pavyko išspręsti tam tikras technologines problemas, kurios trukdė spausdinti objektus norima sparta ir reikiama kokybe.

Puslapis Computerworld, remdamasis padalinio HP Labs vadovo Martin Fink žodžiais, tvirtina, kad nereikia iš HP laukti ypatingai didelių naujienų būtent šių metų birželio mėnesį.

Iš tikrųjų, Martin Fink teigimu, atitinkamai pareiškimai bus padaryti finansinių metų pabaigoje, t.y. šių metų spalio mėnesio gale. Tokiu būdu, HP apie savo revoliucines technologijas papasakos tik rudenį. Meg Whitman, kalbėdama su akcininkais, galėjo tiesiog paskubėti pranešti gerų naujienų.

Reikia pažymėti, jog Martin Fink dar šių metų vasario mėnesį situaciją 3D spausdintuvų rinkoje apibūdino kaip „nebrandžią“. Tai reiškia, kad per tokius trumpus terminus, kuriuos išsakė HP vadovė, technologijų nebus galima patobulinti iki reikiamo lygio, todėl atitinkami pareiškimai turėtų būti atidėti bent jau rudeniui.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (2)