Autorinių teisių gynėjai iškovojo svarbią pergalę prieš piratus: gali būti užblokuota „Linkomanija“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sabotan 2014-03-28 23:44
Nepirkau nepirksiu filmu neverta jai iseina koks filmas tai tik 1 ar 2 i metus geresni ir zinot ar verta eit i ji paiskejo po kiek laiko kai ji per tv rodo. Programos pilna legaliu normaliu programu kurios atlieka tas pacias funkcijas kaip ir mokamos. Vienintelio ko man gailo tai muzikos atlikeju bet kodel nepirksiu albumu nes jiem lieka centukai viska pasiima muzikos kompanijos geriau nueisiu i viuena kita koncerta.
macchiato 2014-03-28 23:57
Tu matai, ir vėl linkomaniją uždarė. Kada kitas uždarymas?
mch0lic 2014-03-29 01:12
Torentų blokavimas aišku veikia vartotojus, bet stipriai paveiks ir platintojus, nematau savęs važiuojant į prekybcentrį ar dar kažkur pirkt, kad ir 1080p kokybės filmo vien todėl, kad reik kažkur važiuot ir ieškot, o jei dar nerasi... Internetu žiūrėt legaliai irgi nuolatinės problemos, ypač jei daug keliauji, tada visokie paslaugų blokavimai užsienio šalyse (pvz Spotify afrikoj ) ir t.t. Taip, kad tegu blokuoja tuo torrentų saitus, nes kaip kažkas jau ir minėjo, paprastai net ratio gaila siųst tuos jų uber autorinius darbus... PS: Neturėkit iliuzijų, kad afrikoj ten žmonės 3lt per dieną uždirba, taip yra šalių ir regijonų kur žmonės praščiau gyvena, bet jie nei kompų, nei internetų turi ir jiem nei to softo nei tų filmų reik, bet galvot kad ten 3lt/dienai vos nevisi uždirba čia tas pats kas sakyt, kad lietuvoj visi prasigėrę iš pašalpų gyvena..
Pale Rider 2014-03-29 10:18
cia yra visiskas absurdas, tai jeigu taip, tai tegu iesko priemoniu kaip su paciais piratines medziagos tiekejais tvarkytis, prie ko cia interneto vartotojas, ka as noriu ta ir siunciu ir niekas man nenurodys ka man ziuret o ko neziuret, dar tegu padaro kaip siaures korejoj, viena prieiga valstybes zinias ir propoganda paskaityt
Mortifer 2014-03-29 11:55
Keisti man jie su ta savo linkomanija Aš per visą gyvenimą gal 2-3 kartus kažką iš ten siunčiausi, ten normalaus turinio negausu. Va jei lietuviai TBP uždarytų... Ai, ką ten jie uždarys, dar ne tokios valstybės bandė Vienžo, populistinė kova, rezultatas bus nulinis
sielinas 2014-03-29 12:55
Į kino teatrą dažniau nepradėsiu vaikščioti O kas liečia programinę įrangą, tai Win7 ar Win8 trial ir taip galima 3 mėnesiams siųstis ir naudotis arba tas pats office 60 dienų nemokamo naudojimosi. Po to tiesiog iš naujo atsiusnti ir vėl diegi To ko man reikia nammie - viskas nemokama Visual Studio express, MS sql server express, ...
007 2014-03-29 13:30
MS buvo labai suinteresuoti kova su piratavimu. Bet pagalvojus, kiek jų produkcija Lietuvoje kainuoja, manau išloštų kaip tik ne MS, o Ubuntu arba ta pati Apple. Kiek sumokėsi už Laptopą, bet vėliau nereiks pirkt už kosmines sumas OS ir Office.
sangvinic 2014-03-30 09:33
Jei nebeveiktų Linkomanija ir panašios svetainės - atsisakyčiau interneto visai. Ko reikia siųsčiausi darbe, o Delfi ir va Technologijas galima ir telefone skaityt. Ir tokių kaip aš būtų dešimtys tūkstančių manau.
kionig 2014-03-30 15:55
Meluoji..
Nerkashis 2014-03-30 17:48
Mano pavyzdys: vaikas ištrynė svarbų katalogą iš kompiuterio. Išbandžiau nemokamas programas atkūrimui - be rezultato. Mokamos duoda tik praskenavimui, o ne atkūrimui ir kainuoja nuo 20 dol. Panaudojau vieną tokią "nemokamai" ir ta nepadėjo. Tada bandžiau kitą, brangesnę ir ta nepadėjo. Tai jei būčiau pirkęs? Pinigai į balą. Eina šikt geriau tie autorių gynėjai. Tas pats galioja ir filmams, kai išeini iš kino salės ir graužiesi dėl veltui išleistų pinigų.
ISG 2014-03-31 16:25
Po to kai susiradau normalu darba, ir atsirado pinigu, man nelygis siustis patinkanti filma is linkomanijos. Dabar perku blu ray, turiu jau nemaza kolekcija, siunciausi is ebay, nedaug kainuoja - apie 20Lt, ziurint kaip uztaikai... del programu tai man ju paprasciausiai nereikia (visos reikalingiausios yra nemokamos), reikia vieninteles - muzikos irasams, ja turiu nemokama - legalia, nes gavau su pirktu hardware. Taigi vienintele iseitis - susitvarkykit gyvenimus, ir nereiks sudo malt su visokiom linkomanijom. Isivaizduokit save autoriu vietoj. Pastatai filma, o kazkokie pacanai puciasi is linkomanijos ir ziuri naxalevu. Tam, kad nepapult ant blogo filmo, tai irgi reikia dometis, dometis zanrais, aktoriais, rezisieriais. Jei filma pastate tavo megstamas rezisierius, ar filmas tavo megtamo zanro, ar su megstamais aktoriais - filmas patiks. O jei einat i belenkoki filma pries tai nepasidomeje - JUSU PROBLEMOS. Muzika - yra radijas, jei patinka kazkoks gabalas - vidutine jo kaina 0.99eur visokiuose itunsuose ir kitose parduotuvese - KOKIOS PROBLEMOS? Jei per daug, prasom - pilna Youtubej ir su klipais. Visu 100% uz linkomanijos ir kitu panasiu UZDARYMA. P.S. Anksciau kol nebuvo INTERNETO, kazkaip visi isgyveno, pirko albumus, stovejo eilese prie bilietu ir tt. Per daug dabar pripratimo viska gaut nemokamai, ir kaltis visus aplink isskyrus save...
Kirtiklis 2014-03-31 16:37
Va būtent, kai reikėjo video daryti, išbadžiau kelias programas ir padariau unikalų ( reikėjo konkursui). Tai jei būčiau pirkęs visas, tai tiesiog nagus nusigraužt galima.
Benas_v 2014-03-31 16:44
Tai jau tikrai, mokyklose, kolegijuose, universitetuose, moko komercinemes programomis. Office, audocad, matlab, photoshop ir pan. tai ka teveliam ar studentam daryt? desimtim tukstanciu gal cia visi uzdirba? viska susipirkt mokslam ar darbui?
ISG 2014-03-31 16:49
Tos programos tikrai nekainuoja desimciu tukstanciu. O ka daryt kurejams? Nemokamai leisti? Kai mokaisi vairuoti, gi zinai, kad reiks masina pikrt? Mokaisi dirbt ta programa, zinai, kad ateity ja reiks isigyt? Ar manai, kad is linkomanijos parsipusi?
Benas_v 2014-03-31 17:12
viena gal ir nekainuoja, bet sudek jas visas i kruva ir paziurek kokia suma gaunasi. Tuomet ir uzduociu i namus negali skirt, o mokyt tik auditorijoj, tai negi kiekvienas studentas ir prisipirks viska.