Įspūdinga Apple iPhone paklausa pažymėta nauju rekordu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sigitas.lk 2014-03-31 15:59
Tai nera vaikiski dalykai, tai visuma telefono. Net mano tevas megsta kai skambucio melodija buna ne paprasta, o jam patinkanti daina Taip kad nereikia cia nesamoniu kad "jei nera, tai ir nereikia, nes tai vaikiska". Neteko dar matyti zmogaus, kuris daznai naudoja koki normalesni telefona ir naudoja paprastas melodijas, o ne savo pasirinkta melodija. Tau ir multitaskingas negerai, ir meldoju keitimas. Jei jau visos androidines funkcijos butu tokios sudinos ir nereikalingos, tai niekas ir ne jailbreak'intu, ar ne? Siaip, man, asmeniskai pagrindinis android pliusas, kad tai nera taip greit atsibostanti operacine, nori gali pasidaryt kad kaip WP atrodytu, nori gali pasidaryt kaip iOS. O ant iOS esi ikalintas vienoje ir toje pacioje aplinkoje. Net WP, kai atsibosta biski perstumdai plyteles, pakaitalioji ju dydzius ir spalvas ir jau kaip gaivaus oro gurksnis.
Sniffleslt 2014-03-31 16:01
O man HTC One M8 patinka ir ka jus?
Kirtiklis 2014-03-31 16:33
Čia tik pliusas kad negali kokios nori melodijos užsimesti! O jei nesutinki esi nebrendyla/vaikas. (sarcasm lvl 99999)
Paprastas_zmogus 2014-03-31 17:52
Pasikeisti melodijos niekas nedraudžia, bet melodijos tikrai nėra svarbiausias dalykas išmaniajame telefone. Taip, ant iPhone tą melodiją pakeisti į savo yra šiek tiek sudėtingiau, bet tai yra toks nereikšmingas dalykas, kad juokas ima skaitant jūsų šnekam apie tai. O aš esu matęs labai daug solidžių žmonių, kurie naudoja standartinis melodijas. O naudoja todėl, kad jos yra tiesiog neutralios ir formalioje aplinkoje niekam neužklius. Ir dažniausiai tas melodijas keitinėja būtent paaugliai. Kada aš apie multitaskingą kažką blogo sakiau? Beje, iPhone perka žmonės tam, kad jį naudotų, o ne kad keitinėtų meniu išvaizdą ir melodijas
Sigitas.lk 2014-03-31 18:19
Na tai ir tiek android tiek WP telefonus perka tam kad naudoti, tiesiog turi papildoma galimybe keisti, ir modifikuoti. Juk niekada nebuna taip kad tureti papildomu galimybiu yra blogiau, tiesa? Del to milijonai zmoniu ir jailbreakina. Apie multitaskinga kalba vyko po kitu straipsniu. O dar sis tas, db kai pagalvojau, tai kiek teko naudotis iOS, tai visada labai trukdavo mygtuko "atgal". Nzn gal cia tik ipratimas nuo android ir WP, bet tikrai net siek tiek nervindavo, kai kad ir po kokia galerija vaikstant (nepamenu ar tikrai galerija tai buvo:D), norint grizt atgal, reikia siekti nuorods "atgal" ekrano virsuje, kas dar taip pat uzima naudinga atvaizduojama plota ekrane.
trapecijus 2014-04-01 01:38
Nežinau kokiam tu pasauly gyveni (tikriausiai įsivaizduojamam), bet būtent tenka matyti parduotuvėj ar kokiam susibūrime, kad kai pradeda skambėti telefono ''default'' melodija, tai trečdalis imasi čiupinėtis už kišenių. Nesvarbu ar tai iPhone, ar Samsung, ar Nokia. Apie paauglius nešneku - tai atskira tema. Jie savo telefonus kiaurai išilgai išnarplioję, wallpaperiai, įtariu, kasdien keičiami ir melodijos kad būtų kuo labiau į nieką nepanašios.
Paprastas_zmogus 2014-04-01 09:31
Jau geriau ekrane vietą užima mygtukas "atgal", negu visi trys Android valdymo mygtukai, kurie rodomi visada kai reikia ir nereikia.
sub 2014-04-01 12:57
Kai ką pasakysiu - ir nevadinkit manes eiliniu Apple naujienų komentatoriumi. Visie tie troliai, kurie bado įrodinėti, kad Apple produkcija nieko verta, dar kartą perskaitykite straipsnį. Jei pardavimai yra tokie kokie yra, tai jūs iki gyvenimo galo galit pasakot pasakas apie megabaitus, cpu ir branduolius, niekam neįdomų. Kam reikės branduolių ir "customize" tas nusipirks ne Apple. O kas perka Apple, tam matyt nereikia keisti ikonų spalvų ar "customaizinti" kiekvieną smulkmeną. Turiu aš 4 galaxy, bet apart wallpaper pakeitimo, nieko "necustomaizinu". Man tie quad core nelabai ir reikalingi, pirkau šį įrenginį ne dėl jų. Ką dabar darau su 4 galaxiu, tą patį galėdavau su 4 obuoliu. Tai paaiškinkit man mielieji, kam tie branduoliai išmaniajame reikalingi, jei didelių duomenų neapdoroju. Jei tvirtinsit, kad kažkas apdorojate ar programuojate - nejuokaukit, ne telefonui toks darbas. Nesu apple fanas, apskirtai neužsiminėju fanatizmu, tiesiog vertinu gerus produktus. Straipsnyje pateikta informacija rodo, kad Iphone yra labai populiarus. Populiarus = geras. Kodėl nemušate tų, kurie važinėja su BMW? Juk Opel net geresnis: kainuoja pigiau, ryja mažiau, o ir dalys nebrangios. Be to BMW irgi mada kaip Iphone. Ką pasakysit?
sub 2014-04-01 13:14
Gal tamsta rimtai tik Apple įrenginiais domitės. Samsungo naujesni modeliai turi paslėptus mygtukus meniu ir back, kurių nesimato kol ne spusteli. Manau kad šitas dalyaks daromas pagal kiekvieno gamintojo dizainą, tad nestumk.
Kirtiklis 2014-04-01 15:50
Populiarus nėra lygu geras, kaip ir nepopuliarus tai nereiškia kad yra blogas. BMW - kartais ne gaideliais, oželiais ir cock's vadina?
sub 2014-04-01 18:16
Apie populiarus - kuo iphone blogas. Ta linkme apie gerus šnekėjau. Nežinau kaip vadina, žinau tik tiek kad nemažai chamų Bmw vairuoja.