Google parodė, kaip vyksta modulinio telefono Ara kūrimo procesas (Video)  (0)

Kompanija Google šiemet pardavė didžiąją Motorola verslo dalį kinų kompanijai Lenovo, tačiau sau pasiliko perspektyvių technologijų ir projektų grupę. Būtent ji ir darbuojasi prie projekto Ara. Priminsime, kad tai yra vos $50 kainuojantis modulinis telefonas, kurį bus galima modernizuoti, keičiant už tam tikrą funkciją atsakingus modulius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Ara koncepto autoriai, kompanija Phoneblocks, anksčiau dirbusi su Motorola, parodė, kaip vyksta išmaniojo telefono kūrimo procesas, o demonstracija suskubo pasidalinti puslapis Engadget.

Vaizdo klipe matyti Endo – išmaniojo telefono skeletas, kuriame ir bus montuojami moduliai. Juos korpuse laikys elektropermanentiniai magnetai. Tai reiškia, kad modulių tvirtinimas gali būti valdomas specialia aplikacija, tokiu būdu, išmaniajam telefonui nereikės nugarėlės.

Kūrėjai parodė ir programą, kuri padės vartotojui įsigyti reikiamus blokus pagal esamą poreikį. Kartu pristatytas projekto 3D System partneris, kuriantis korpuso modulių dangą. Ara sistemos savininkai galės rinktis jų tekstūrą, spalvą ir ant jų sukurtą atvaizdą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: