Samsung reikalauja 720 000 lt už neigiamą atsiliepimą apie Galaxy S5  (1)

P. Korėjos puslapis Media Today praneša, kad kompanija Samsung padavė į teismą leidinį Electronic Times. Pastarasis į nemalonę pateko todėl, kad publikavo neigiamą informaciją apie išmanųjį telefoną Galaxy S5, praneša puslapis AppleInsider.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos Samsung manymu, ši informacija neatspindėjo realybės, todėl gali pakenkti kompanijos flagmano pardavimams. Nuostolis, kurį padarė publikacija, buvo įvertintas 300 mln. korėjietiškų vonų (apie 720 tūkst. litų).

Konflikto priežastimi tapo Electronic Times pranešimas apie problemas, su kuriomis susidūrė Galaxy S5 kamerai skirtos optikos tiekėjai. Leidinys rašė, jog Samsung partneriams kol kas sunkiai sekasi išgauti norimą optikos kokybę, todėl broko procentas yra didesnis, nei tikėtasi. Tokiu būdu, buvo konstatuota, kad Samsung turi sunkumų su Galaxy S5 kamerų kokybe.

Atsakydamas į Samsung kaltinimus, leidinys Electronic Times pareiškė, jog šioje publikacijoje remtasi daugeliu kitų šaltinių, todėl gamintojo kaltinimai dėl galimai negatyvios įtakos vartotojų pasirinkimui neturi jokio pagrindo.

Reikia pastebėti, kad Apple išmaniesiems skiriama itin daug dėmesio, tačiau kompanija iš Kupertino dar nė karto nesiėmė teisinių priemonių prieš neigiamą informaciją platinusius leidinius. Panašu, kad mažėjantys Galaxy įrenginių pardavimai verčia Samsung imtis ne visai adekvačių priemonių situacijai gerinti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: