Fable kūrėjas: „Xbox One skirtas Kinect – nereikalingas priedas“  (0)

Populiarių žaidimų Fable ir Populous kūrėjas Peter Molyneux pareiškė, kad sensorius Kinect neturėtų būti privalomu naujos kartos konsolės Xbox One priedu. Jo teigimu, Microsoft būtinai išleis žaidimų konsolės versiją be Kinect, ir įsivaizduoti, kad kompanija to nepadarys, praktiškai neįmanoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Duodamas interviu žurnalui Edge, Peter Molyneux pareiškė, jog šis sensorius – tiesiog kažkoks nesusipratimas:

„Man jis atrodo kaip nereikalingas priedas. Galbūt taip yra todėl, kad mes [gyvename] Anglijoje ir čia beveik nėra televizijos [su kuria dirba Xbox One], tačiau visa tai vis labiau ir labiau primena kažkokį juokelį. Aš ir mano sūnus bandome kalbėti su šiuo juokeliu, ir nieko nesigauna. Jie gali sumažinti konsolės kainą, pašalindami Kinect. Aš įsitikinęs, kad jie taip ir padarys.“

Ir taip galvoja ne tik Peter Molyneux: nemažai žaidėjų nenori permokėti $100 už jiems nereikalingą sensorių. Kaina, greičiausiai, tapo viena iš faktorių, kuris leido Playstation 4 aplenkti Xbox One pagal pardavimų lygį netgi pačioje JAV, kur Microsoft pozicijos buvo tradiciškai stiprios.

Įdomu tai, kad dar būdamas kompanijoje Microsoft, Peter Molyneux sukūrė vieną pirmųjų Kinect techninių demonstracijų. Tačiau panašu, kad korporacijos tolimesni veiksmai jam ne tokie artimi, kaip norėtųsi.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)