Samsung Galaxy S4 prekyba užstrigo: sulauksime didelių nuolaidų?  (0)

Dar 2013 m. kompanija Samsung pranešė, kad per mažiau nei pusmetį buvo parduota 40 mln. išmaniųjų telefonų Galaxy S4. Vis tik informuoti šaltiniai teigia, kad situacija yra kiek kitokia, nei bando teigti gamintojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leidinys Korea Times teigia, jog 40 mln. Galaxy S4 egzempliorių buvo parduota tik per metus po šio išmaniojo telefono pasirodymo rinkoje. Savo ruožtu, Galaxy S4 tiekimas sudarė žymiai daugiau – 63 mln. vienetų.

Jei šie duomenys tikslūs, kompanijai Samsung pavyko parduoti vos kiek daugiau nei 63 proc. praėjusios kartos flagmanų. Visa kita yra likę gamintojo ir partnerių sandėliuose. Jei Galaxy S5 pardavimai bus žymiai didesni, kaip dabar teigia korėjiečių kompanija, tikėtina, artimiausioje ateityje galime suplaukti dar didesnių nuolaidų.

Jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su dabartinėmis Galaxy S4 šeimos atstovų lietuviškomis kainomis ir nuolaidomis.

Beje, Ibtimes teigimu, korėjiečių gamintojas tikisi, kad per 2014 m. II ketvirtį bus realizuota 35 mln. Galaxy S5. Tokių rezultatų leidžia tikėtis gana plati pardavimų geografija (prekyba vienu metu prasidėjo 125 pasaulio šalių) bei deklaruojama mažesnė kaina. Ar tai bus efektyvu, pamatysime kitoje Samsung ketvirčio finansinėje ataskaitoje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: