Publikuotas naujas nuotykių žaidimo Below vaizdo klipas (Video)  (0)

Nepriklausomai kūrėjai iš studijos Capybara Games pasidalino nauju vaizdo klipu, kuris priklauso žaidimui Below. Bendras žaidimo „Superbrothers Sword & Sworcery EP“ kūrėjų ir autoriaus Jim Guthrie projektas papasakos apie „mažyčio“ kario nuotykius, kurie nutinka, iškeliavus tirti tolimas salas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujame vaizdo klipe matyti nedidelė ištrauka su pagrindiniu herojumi, kuris po audros prisiglaudė oloje.

Žaidimas gali pasigirti intensyviu žaidybiniu siužetu, siūlančiu permanentinę mirtį ir „brutalią“ karinę sistemą – visa tai būdinga nemažai daliai Indie žanro projektų. Taip pat rasime pagal atitinkamas procedūras generuojamą aplinką ir daugelio žaidėjų režimą bendrame ekrane. vienas iš pagrindinio žaidimo Below tikslų bus elementarus išgyvenimas.

Žaidimas buvo anonsuotas praėjusiame renginyje E3. Čia jis tapo Microsoft prezentacijos dalimi, taigi, kaip nesunku suprasti, žaidimas bus skirtas Xbox One. Tiesa, Below nepasižymi ypač patrauklia grafika, o tai pagimdė nemažai juokelių apie amerikiečių kompanijos konsolės galimybes. Kiek vėliau žaidimas pasirodys Steam. Debiutas data, deja, neįvardijama.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)