Amazon išmanusis telefonas pasiūlys visiškai kitokius valdymo būdus  (0)

Apie Amazon ambicijas išmaniųjų telefonų rinkoje buvo kalbama gandų lygmenyje. Vis tik neseniai buvo publikuota nuotrauka su šios kompanijos telefono prototipu, kartu pranešta apie komercinės versijos pasirodymą artimiausiais mėnesiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu žinoma, kad Amazon išmanusis telefonas gaus keturias infraraudonųjų spindulių kameras priekinės dalies šonuose. Ši kamerų sistema leis sekti vartotojo galvos padėtį. Be to, kad bus realizuotas „dekoratyvinis“ paralakso efektas, sistema leis telefoną valdyti ne tik pirštais, liečiant ekraną, bet ir gestais.

Naujausioje neoficialios informacijos porcijoje puslapis BGR teigia, jog būsimo Amazon telefono savininką bus galima pamatyti iš to – telefoną bus galima vartyti į skirtingas puses, taip atliekant nesudėtingą vartotojo sąsajos valdymą.

Telefono padėties pokyčiai erdvėje leis atidaryti tam tikrus meniu, aktyvuoti papildomą mobilių programėlių informaciją, vartyti puslapius Internete. Daugelyje atveju tokia navigacija leis apsiriboti valdymu viena ranka.

Teigiama, kad Amazon išmanusis telefonas turės teksto, esančio nuotraukose, atpažinimo funkciją. Taip bus galima į mobilų įrenginį įrašyti savo draugų ir pažįstamų duomenis, nufotografavus jų vizitines korteles. Lygiai taip pat bus galima atpažinti užrašus užsienio kalba, pavyzdžiui, nuorodose, ant produktų pakuočių, restoranų meniu ir kt.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)