City Interactive parodė naują Lords of the Fallen vaizdo klipą (Video)  (0)

Lenkų studija City Interactive ir leidėjas Namco Bandai publikavo naują rolių žaidimo Lords of the Fallen vaizdo klipą. Žaidimo kūrime dalyvauja buvęs Witcher serijos prodiuseris Tomaz Gop, tuo tarpu pats projektas yra brutaliųjų Dark Souls, Darksiders bei mielos The Legend of Zelda uždegantis kokteilis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kūrėjai žada sukurti gana sudėtingą žaidimą, kuris panašus į Dark Souls seriją. Pats Tomaz Gop pareiškė, kad „Lords of the Fallen – tai žaidimas, kuris pasakoja visiškai ne apie patį žaidimą“. Turima omenyje, kad čia pamatysime patrauklų siužetą, įdomų žaidybinį procesą, įsimintinus personažus bei NPC, įvairiapusiškus galvosūkius.

Tačiau anot Tomaz Gop, žaidimas yra ne apie tai, kad jums teks praleisti prie jo šimtus valandų, klausant dialogus ir sprendžiant galvosūkius, o apie tai, kokią prarają jums teks įveikti, kai pradžioje nerangiai bandysite kovoti su priešais, o žaidimo pabaigoje turėsite kovose užgrūdintą herojų, savo veiksmais priminsiantį tikrą karį.

Labai daug dėmesio bus skirta kovoms be ginklų, kai reikės naudotis tik rankomis, išmokti blokuoti ir išsisukti nuo priešų smūgių, kartų išnaudoti lemiamas akimirkas ir perimti iniciatyvą. Publikuotas vaizdo klipas vaizdžiai demonstruoja herojaus evoliuciją ir taktiką po keleto mirčių.

Priminsime, kad žaidimo Lords of the Fallen debiutas numatytas šiais metais, jis bus skirtas PC, Xbox One ir Playstation 4.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)