Išsamiai pristatyti žaidimo Watch Dogs daugelio žaidėjų režimai (Video)  (0)

Naujame devynių minučių vaizdo klipe kompanija Ubisoft pasakoja apie Watch Dogs daugelio žaidėjų režimą, kuris pristatytas trijuose žaidimo eigos kadruose ir trijuose režimuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne kartą buvo minėta, kad Watch Dogs daugelio žaidėjų režimo dalis bus neatsiejama nuo siužetinės kampanijos. Puikiu pavyzdžiu galima laikyti režimą „Online Hacking Contracts“, kuris numato įsibrovimą į svetimą žaidimą hakerio pavidalu, svetimų duomenų bazių nulaužimą ir tam tikrų duomenų pagrobimą.

Vėliau pasiektas rezultatas bus konvertuotas į tam tikrus patyrimo balus, kuruos vėliau bus galima išnaudoti personažo tobulinimui. Žinoma, įsilaužimą dar reikia sėkmingai įvykdyti, išlikti nematomam savo aukai ir išvengti, kad jūsų nepastebėtų bei nesulaikytų. Kitokiu atveju teks sprukti, bandant išvengti kulkų krušos.

Kitas pademonstruotas režimas susijęs su mobilių iOS ir Android programėlių naudojimu. Čia viskas paprasta: vienas iš žaidėjų kontroliuoja miesto sistemas, ruošia spąstus ir siunčia policiją, o kitas – valdo automobilį ir atlieka užduotis, kartu bandydamas išvengti savo „mobilaus kolegos“ pinklių.

Trečias režimas „Competitive Decryption Combat“ siunčia žaidėjus iš dviejų priešiškų komandų į tam tikrą vietą, kurioje yra vertingi duomenys. Užduotis – juos gauti ir sėkmingai pasprukti.

Be šių režimų kūrėjai žada laisvo judėjimo režimą aštuoniems žaidėjams, online lenktynes ir sekimo varžybas, tačiau tikslus jų skaičius dar nėra žinomas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)