Google telefono Nexus 5 procesorius paspartintas iki įspūdingos 3 GHz ribos  (0)

Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių su Android platforma spartinimas kaip atskira disciplina dar tik gimsta, tačiau spartinimo entuziastams skirtame puslapyje HWBot jau sukurta specialus skyrelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per praėjusią savaitę Android įrenginių reitinge įvyko tam tikri pokyčiai, kurie atkreipė ir puslapio HWBot administracijos dėmesį.

Pirmąją vietą ir toliau išlaiko procesorius Tegra 4. Čia dažnai net nereikia užsiimti spartinimu – nVidia procesorius demonstruoja įspūdingus rezultatus, dirbdamas ir baziniu dažniu. Savo ruožtu, Qualcomm Snapdragon 800 rodo savo didžiulį potencialą – juos galima paspartinti iki 3,0 GHz.

Šis rezultatas bus pasiektas, naudojant išmanųjį telefoną Google Nexus 5. Įdomu tai, kad, remiantis HWBot informacija, ramybės būsenoje procesorius buvo sušilęs vos iki 4 laipsnių pagal Celsijų, tuo tarpu maksimalaus apkrovimo būsenoje įkaisdavo iki 42 laipsnių. Akivaizdu, kad buvo naudojama speciali šaldymo įranga, tačiau pasiekimo autorius atitinkamos nuotraukos nepateikė.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(1)

Komentarai (0)