Microsoft stengsis atsikratyti prekinio ženklo „Nokia“  (4)

Remiantis išankstiniu Microsoft ir Nokia susitarimu, pirmoji iš kompanijų gavo galimybe dešimt metų naudoti prekinius ženklu Lumia ir Asha savo mobiliuose įrenginiuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad į savo ankstesnę darbovietę grįžęs Stephen Elop dabar jau nesiruošia slėpti savo tikrųjų planų, todėl ryžtingai pasisakė apie būsimas pertvarkas, praneša portalas CNet.

Teigiama, kad prekinio ženklo „Nokia“ naudojimo kompanija Microsoft atsisakys gana greitai. O štai Nokia X su operacine sistema Android gyvuos ir toliau, kad šis produktas yra strategiškai svarbus – daryti staigius pokyčius šioje srityje labai rizikinga.

Microsoft taip pat perims Nokia mobilių įrenginių spalvinę gamą, o štai ilgų išmaniųjų telefonų pavadinimų Stephen Elop norėtų atsisakyti – reikia kažko geriau skambančio ir įsimenančio. Naujų prekinių ženklų kūrimas jau vyksta.

Microsoft ir toliau daug dėmesio skirs išmaniųjų telefonų fotografavimo galimybėms. Puslapis The Verge praneša, kad šiuo metu ruošiamasi anonsuoti išmanųjį telefoną su 5 MP priekine kamera. Kūrėjų manymu, toks telefonas labiau patiks „skaitmeninio narcisizmo“ šalininkams, t.y. tiems, kurie labai mėgsta savęs pačių kokybiškas nuotraukas.

Šiemet Microsoft planuoja ir kelis Windows Phone 8.1 atnaujinimus. Pirmasis jų pasirodys liepos mėnesį, kitas – kiek vėliau. Kartu su jais gali debiutuoti ir nauji Microsoft išmaniųjų telefonų modeliai. Beje, pačiam Stephen Elop labai patinka Microsoft produktų unifikacijos idėja. Kartu jis atmetė visus kaltinimus, kad „sugriovė“ Nokia, kai buvo jos vadovas. Jo teigimu, jis visuomet veikė Nokia akcininkų ir investuotojų labui, tačiau kai kurių sudėtingų sprendimų išvengti nepavyko.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (4)