iPhone 6 maketas palygintas su Galaxy S5 (Foto)  (0)

Beveik kiekvieną dieną internete pasirodo nuotraukos, kuriose, kaip tvirtina šaltiniai, užfiksuotas naujasis Apple išmanusis telefonas. Štai ir šį kartą publikuota eilė fotografijų, kurioje pozuoja iPhone 6 maketas, sukurtas, remiantis plačiai eskaluojamais gandais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmąją nuotraukų seriją publikavo puslapis Macitynet. Juose demonstruojamas iPhone 6 maketas, turintys 4,7“ įstrižainės ekraną. Šalia yra 5,1“ ekrano savininkas Galaxy S5. Kaip matyti iš nuotraukų, neva naujasis Apple flagmanas savo matmenimis beveik nenusileidžia korėjiečių išmaniajam telefonui.

Kalbant apie tikslius matmenis, Galaxy S5 jie sudaro 142 x 72.5 x 8.1 mm, tuo tarpu iPhone, jei tikėti naujausiais gandais – 138 х 67 х 6 mm.

Puslapio 9to5Mac atstovams kinų portaluose pavyko rasti neva iPhone 6 fotografiją su sidabriniu korpusu. Priekinė 4,7“ ekrano dalis padengta plėvele, tuo tarpu nugarinėje dalyje matyti kamera su LED blykste. Nelabai aišku, kodėl atsisakyta dvigubos LED blykstės, kuri įdiegta iPhone 5S. Beje, šiuo atveju ant nugarėlės nematyti Apple logotipo ir kitos informacijos, kaip tai buvo nurodyta ankstesnėse fotografijose.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: