HTC One (M8) Prime išmanusis telefonas gaus 2K ekraną ir galingiausią rinkoje procesorių  (3)

Kompanija LG nebus vienintelė, kuri šiemet pristatys išmanųjį telefoną su 2K raiškos ekranu. Jos pavyzdžiu ketina pasekti ir taivaniečių gamintojas HTC. Šaltinių teigimu, šiuo metu kompanija ruošia One (M8) modifikaciją, kuri vadinsis HTC One (M8) Prime ir gaus didesnės nei Full HD raiškos ekraną, praneša puslapis BGR.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad HTC One (M8) Prime gaus 5,5“ įstrižainės matricą su 2K (2560 x 1440) taškų raiška. Be to, aparatinės platformos pagrindą sudarys šiuo metu galingiausias Qualcomm procesorius Snapdragon 805, turintis 4 skaičiavimų branduolius (2,3 GHz) ir galintis susidoroti su Ultra HD raiškos vaizdine medžiaga.

Iš kitų specifikacijų minima 3 GB operatyvios atminties, 16 GB integruotas duomenų kaupiklis, USB 3.0 sąsaja, 4G LTE modemas. Iš kamerų vartotojams bus prieinamos 18 MP raiškos Duo Camera nugarinėje dalyje ir 5 MP raiškos UltraPixel kamera priekyje.

Rinkoje naujasis One (M8) ir ruošiamas One (M8) Prime bus prieinami vienu metu. versijos su 2K ekranu ir Snapdragon 805 pasirodymas laukiamas šių metų rugsėjį, apie kainą šiuo metu nieko nežinoma.

Tokiu būdu, HTC galės pasiūlyti mažiausiai keturias flagmano variacijas. Be minėtų modelių dar bus prieinamas One (M8) su plastikiniu korpusu, taip pat sumažinta versija One mini 2.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(3)

Komentarai (3)