Civilization: Beyond Earth kūrėjai papasakojo apie žmonijos „Didžiąją Klaidą“ (Video)  (1)

Projektas „Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth“ žaidėjams papasakos apie naują (o galbūt seniai pamirštą) serijos epochą, kai žmonės ėmė kolonizuoti arti Žemės ir šiek tiek toliau nuo jos nutolusius kosmoso objektus. Šį kartą veiksmas vyks, praėjus keletui šimtmečių nuo šių dienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Technologinio progreso vaisiai žmonijai atiteko labai sunkiai – buvo išsemti visi Žemės ištekliai, todėl žmonija nusprendė išbandyti laimę kitose planetose. Tiesa, Beyond Earth siužetinė linija nebus tokia paprasta, kaip atrodo. Kūrėjai iš studijos Firaxis pareiškė, jog tikrosios žmonijos kelionių po kosmosą priežastys bus paslėptos. Pagrindine siužetine intriga taps „Didžioji Klaida“. Teigiama, kad šis mistinis įvykis žaidėjui bus papasakotas tik iš dalies, tačiau visą tiesą teks sužinoti savarankiškai.

Kantrūs žaidėjai galės rasti daugybę informacijos, susijusios su Beyond Earth priešistore. Tam reikės pasinaudoti savo vaizduote, taip pat po trupinėlį renkant duomenis iš žaidime esančių šaltinių. Scenarijaus autoriai nebuvo ribojami istorinių laikmečių, o tai suteikė daugiau laisvės, aprašant planetas, reiškinius ir technologijas.

Kūrėjai tikina, kad išstudijavo galybę mokslinės fantastikos ir fantasy žanro literatūros, įkvėpimo sėmės iš Aizeko Azimovo, Artūro Klarko, Rėjaus Bredberio ir kitų autorių kūrinių, kad žaidimo futuristinis pasaulis būtų logiškas ir prisotintas įdomaus turinio.

„Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth“ bus skirtas tik PC platformai, jo pasirodymas numatytas 2014 m. pabaigoje. Tikslesnę datą Firaxis turėtų paskelbti vėliau.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(0)
(4)

Komentarai (1)