Daugumoje įmonių naudojamas Microsoft Office - pinigų išmetimas į balą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Simplicity 2014-05-10 14:26
Tik biurokratai gali sau leisti pačius įvairiausius eksperimentus, nes nepriklausomai nuo rezultatų, už tuos eksperimentus sumokės mokesčių mokėtojai. Mąstantis, pinigus skaičiuojantis verslas dažniausiai renkasi komercinius sprendimus, nes būtent juos dažniausiai į savo produktus integruoja kiti programinės įrangos gamintojai. Kartais yra gerokai pigiau nusipirkti pluginą, kuris importuos duomenis iš excel'io, nei susirasti kas parašys tokį pluginą, kad būtų galima importuoti iš LO/OO. Pats pastebiu, kad maži verslai pradžioj sėdi su nemokama programine įranga, o užsidirbę pinigų pereina prie mokamos.
immortallt 2014-05-10 14:51
Jei turi 30 PC ūkį, tai manau įmonei giliai dzin, kartą į penkmetį išleisti kokius 30k litų programinei įrangai.
Shinigami 2014-05-10 19:05
Įmonėje kur dirbu word, exel ir AutoCAD yra pagrindiniai darbo įrankiai. Dalintis su kitais nereikia. Todėl, lygtais ir galėtume pereiti prie nemokamos alternatyvos, bet... Teks investuoti daug laiko ir pinigų į darbuotojų apmokymus dirbti kita programine įranga. Plius, įmonė nedidelė. IT darbuotojo pareigų nėra. Todėl nėra kam darbuotojų apmokyti ir išvis įvertinti perėjimo galimybes. Darbo efektyvumo pagerinimui, prieš kelis metus, teko pereiti nuo paprasto AutoCAD į AutoCAD Civil 3D. Tai šis perėjimas pusei darbuotojų buvo normalus, Daliai sunkus, o kai kuriems ypač sunkus. O kas dėl suderinamumo, tai AutoCAD išvis yra nesuderinamas jei žiūrėsime tarp 3 metų senumo versijų. Nors gali su naujasniu AutoCAD išsaugoti failą žemesnę versija. Bet ant žemesnės versijos nebebus įmanoma su juo dirbti. Nes mes naudojame TIN surface.
EdvinasKisielis 2018-10-15 15:21
MS Office tikrai nėra prastas reikalas. Nemanau, kad tai yra pinigų išmetimas. Kiek vienas pasirenka tai, kas jam/jai patogiausia. Aišku yra ir kitų, taip pat patogių sistemų, kurios yra visiškai cloud-based.