Dėvimas išmanusis vibratorius leis mylėtis per atstumą (Video)  (1)

Net keista – internete sekso daugiau negu gyvenime, tačiau užsiimti juo per internetą nėra jokios galimybės. Galime dirbti, kalbėtis, perduoti meilės žinutes ir parodyti kitame pasaulio gale esančiam mylimajam savo lovą, tačiau pajusti aistringą jo prisilietimą – neįmanoma. Tiksliau, buvo neįmanoma. Dėvimų įrenginių ir daiktų interneto amžiuje tokio sprendimo atsiradimas buvo tik laiko klausimas. Ir „OhMiBod“ skelbia, kad tas laikas atėjo!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Žinome, kad technologijos atitoliną žmones vieną nuo kito, todėl sukūrėme kai ką, kas naudoja išmanųjį įrenginį tam, jog suartintų jus – nesvarbu, kaip toli esate vienas nuo kito“, – sako Suki Dunham, kuri kartu su savo vyru Brianu ir įkūrė „OhMiBod“.

Kompanijos sukurtas „blueMotion“ vibratorius parodoje „CES 2014“ sulaukė milžiniško pasisekimo ir didžiulio spaudos dėmesio. Labiausiai visus stebino du dalykai.

Kai kalbama ne į ausį

Pirmiausia – neįprasta jo forma. Vibratorius primena mažą valtelę, kurios priekyje pūpso atsikišimas. Jis patogiai prisisega prie moteriškų kelnaičių vidinės pusės, tad tai yra tikras dėvimas, o ne stalčiuje prie lovos laikomas, gaminys.

Antra, jis gali būti valdomas specialia programėle išmaniajam telefonui „OhMiBod Remote App“. Programėlės funkcionalumas vertas atskiro pristatymo, bet apie tai vėliau. Parodoje pristatytas ir jau gaminamas įrenginys naudojo „Bluetooth“ ryšį, tad yra valdomas ne didesniu nei 10 metrų atstumu.

„Modelis labai patiko klientams, tačiau sulaukėme daugybę pageidavimų pagaminti veikiantį per belaidį internetą, kad jį būtų galima valdyti iš bet kur. Šiam atnaujinimui ir norime surinkti pinigų“, – apie pinigų rinkimo kampaniją visuomeninio finansavimo portale „Indiegogo“ sakė Suki.

Taigi kaip veikia programėlė, valdanti kelnaitėse paslėptą įrenginį, leidžiantį paglamonėti savo partnerę iš bet kurios pasaulio vietos? Pirmiausia, ji leidžia sukurti neribotą skaičių skirtingų vibracijos algoritmų. Galima nustatyti taip, kad daiktas vibruotų palietus ekraną, o braukiant į vieną ar kitą pusę vibracija stiprėtų arba silpnėtų. Galima pasirinkti iš daugybės parinktų nustatymų, taip pat sukurti savo „vibravimo melodiją“ ir ją išsaugoti.

Programėlė išnaudoja ir telefono akcelerometrą, todėl galima vibratorių valdyti tiesiog mojuojant telefonu ore. Dar įdomesnė valdymo balsu funkcija. Kalbant į telefono mikrofoną vibratorius reaguoja į balso bangas. Lyg nuotolinis kalbėjimas, tik ne į ausį...

Žinoma, tam, kad vibratorius ir jį valdantis telefonas užmegztų ryšį, abi pusės turi patvirtinti savo sutikimą.

Kodėl tik dabar?

Vyras su žmona kompaniją „OhMiBod“ įkūrė dar 2006 m. ir pirmasis jų gaminys buvo muzikos garsais valdomas vibratorius, kuris leido ne tik klausyti, bet ir labai specifine vieta pajusti muzikos… vibracijas.

Vėliau išleistas atnaujintas muzikinio vibratoriaus modelis „Club Vibe 2.0H“ tapo tikra sensacija. Pirmasis dėvimas (tvirtinamas prie kelnaičių) vibratorius labai patiko klubų lankytojoms, kurias ten galėjo šokdinti ne tik muzika. Ar, tiksliau, muzika šokdino ne tik dėl to, kad ją girdėjo ausys.

Taigi nuosekliai dirbdami šia kryptimi jie lyg ir turėjo sukurti kažką panašaus jau gerokai anksčiau – juk visos technologijos egzistavo. Priežastis gana keista: pasirodo, yra daugybė tokių sistemų patentų, kurių savininkai aršiai gina savo teises.

Prieš porą metų panašią idėją sugalvojusi kompanija „RealTouch“ siūlė pirkėjams valdymo pultą, kuriuo jie galėtų nuotoliniu būdu valdyti prie interneto kamerų dirbančių sekso industrijos merginų vibratorius. Toks nuotolinis seksas už pinigus – labai vulgaru, bet kažkam, matyt, ir to norisi.

Tuomet ir paaiškėjo, kad idėją kažkas jau yra patentavęs, „RealTouch“ 2010 m. įsivėlė į teismus, o kai galiausiai sutarė su patento savininkais dėl licencijos, tiesiog bankrutavo. Nuo to laiko patentas keliavo iš rankų į rankas ir „OhMiBod“ savininkams teko gerokai pavargti, kol išsiaiškino, su kuo reikia tartis.

Žodžiu, dar 1975 m. siūlyta idėja pagaliau (čia kalbame už tuos, kurie to laukė) virsta realybe. Belaidis dėvimas vibratorius kainuos 129 dolerius (dabar aukojantieji gali jį gauti už 89 dolerius), programėlė telefonams bus nemokama su numatyta galimybe įsigyti papildomų funkcijų.

Atrodo, ateina laikai, kai frazė „nusiunčiau jai meilės žinutę“ įgaus kur kas konkretesnę prasmę. O teisėsaugos pareigūnams reikės sugalvoti, kaip vadinsis nusikaltimas, kai koks nors programišius perims jūsų draugės kelnaičių valdymą. „Žinome, kad technologijos atitoliną žmones vieną nuo kito, todėl sukūrėme kai ką, kas naudoja išmanųjį įrenginį tam, jog suartintų jus – nesvarbu, kaip toli esate vienas nuo kito“, – sako Suki Dunham, kuri kartu su savo vyru Brianu ir įkūrė „OhMiBod“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(23)
(31)
(-8)

Komentarai (1)