Geniali idėja ar eilinis šūvis pro šalį? HP didina rėmelio storį aplink ekraną  (2)

Dauguma mobilių įrenginių gamintojų stengiasi kuo labiau padidinti ekrano matmenis, kartu sumažindami aplink jį esančius plastiko ar metalo rėmelius. Iš vienos pusės, tai leidžia išnaudoti daugiau naudingo ploto, suteikia daugiau estetinio vaizdo, tačiau kartais kyla rizika, kad sensorinis ekranas bus paspaustas netyčia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad tokia problema negresia vienam iš kompanijos HP ruošiamų planšetinių kompiuterių. Informaciją apie jį publikavo Twitter mikrotinklaraštis @evleaks.

Kaip matyti iš nuotraukos, HP planšetinio kompiuterio dizainas praktiškai nesiskiria nuo daugumos nebrangių etaloninių planšečių, kurios jau daug metų siūlomos galybės kinų gamintojų. Apie tai kandžiai užsimena ir pats šaltinis, naująjį amerikiečių kompanijos produktą pavadinęs „HP design language“.

Planšetinis kompiuteris turės 7“ arba 8“ įstrižainės sensorinį ekraną. Jame bus įdiegtos kelios kameros, Google mobili operacinė sistema Android. Kitų techninių specifikacijų šaltinis, deja, nepateikia.

Tikėtina, kad planšetinis kompiuteris bus skirtas nebrangių produktų segmentui, o tai reiškia, jog techninės charakteristikos bus panašios į analogiškos kainos produktus. Pavyzdžiui, Hewlett-Packard Slate7 2800 planšetinis kompiuteris kaip tik ir priklauso tokios kainos segmentui, tad labai tikėtina, jog naujasis planšetas mažai kuo skirsis nuo duotoje nuorodoje pateiktų specifikacijų ir lietuviškos kainos.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(29)
(-28)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: