Kodėl Playstation 4 pardavimai didesni nei Xbox One? Microsoft versija  (27)

Duodamas interviu leidinio Forbes žurnalistams, Microsoft Xbox marketingo padalinio vadovas Yusuf Mehdi išsakė savo nuomonę apie tai, kodėl PlayStation 4 pardavimai didesni nei Xbox One – bent jau dabar, kai kainų skirtumas tarp konsolių sudaro 100 JAV dolerių PlayStation 4 naudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Playstation 4 prieinamas jau daugiau nei 40 pasaulio šalių, tuo tarpu Xbox One pardavinėjamas tik 13 rinkų“, – pareiškė Yusuf Mehdi. „Tačiau rugsėjo mėnesį, kai Xbox One startuos 25 naujose šalyse, situacija pasikeis“.

Xbox marketingo padalinio vadovo teigimu, yra dar viena priežastis – Xbox 360 savininkai yra labiau patenkinti savo žaidimų konsole, nei Playstation 3 naudotojai. Be to, konsolei Xbox 360 ir toliau reguliariai išleidžiami nauji žaidimai, todėl žaidėjai neskuba keisti turimos konsolės į naują, skirtingai nei Sony gerbėjai.

Abi naujos kartos žaidimų konsolės debiutavo 2013 m. pabaigoje. Sony Playstation 4 iš karto buvo pasiūlytas už 399 JAV dolerius, tuo tarpu Microsoft Xbox One pradėtas platinti už 499 JAV dolerius, tiesa, komplekte siūlo antros kartos sensorių Kinect. Microsoft paskelbė, kad greitai bus išleistas Xbox One komplektas be Kinect, kainuosiantis 399 JAV dolerius.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(19)
(-11)

Komentarai (27)

Susijusios žymos: