Kelionė į pragarą: sukrečiantis rusų žygio per degančią taigą vaizdo įrašas (Video)  (7)

Internete pasirodė šokiruojantis vaizdo įrašas, kuriame automobilio registratoriumi įamžinta drąsuolių rusų kelionė per degančią taigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įrašo aprašyme nurodoma, kad gaisras siautėjo kelyje iš Rusijos Irkutsko srities Šestaki kaimo į Železnogorsko miestą.

Dramatiška kelionė įvyko gegužės 19 dieną, kai Irkutsko srityje kilo didžiulis miško gaisras.

Tą dieną portale „Vesti-Irkutsk“ vienas lankytojas paliko jaudinantį įrašą: „Mūsų Šestaki kaimas gali sudegti. Mes spąstuose, aplink mūsų kaimą, trijose pusėse, dega taiga. Už geležinkelio, per kilometrą nuo mūsų, dega, Selezniovo laukuose, už devynių kilometrų, dega, už 30 km, Železnogorske, 13-ajame gyvenamajame rajone, jau dega namai.“

Patirtą siaubą pačiame pragaro centre geriausiai iliustruoja šis vaizdo įrašas. Įspėjame, kad jame skamba necenzūriniai žodžiai.

Daugelis internautų svarsto, ar reikėjo šitaip rizikuoti, važiuojant tiesiai į ugnį, juk pavojus buvo mirtinas. Be to, iš vaizdo įrašo neįmanoma suprasti, koks buvo šio žygio tikslas. Gali būti, jog žmonės tiesiog desperatiškai bandė pabėgti iš ugnies apimtos zonos.

Per šį gaisrą sudegė dvidešimt namų. Pareigūnai jau sulaikė įtariamą gaisro kaltininką, dėl kurio neatsargių veiksmų ir įsiplieskė ugnis.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(34)
(7)
(27)

Komentarai (7)