Greitai sulauksime naujų ir atpigintų „Apple iMac“ kompiuterių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bullka 2014-05-29 13:34
Sulauksime plastmasinių overprice\'intų iMac C (tipo iPhone 5C analogų) Apple fanboy wannabe rinkos segmentui
FtBall 2014-05-29 13:54
Gaila, kad Apple turi pigint savo produkciją. Teko pasinaudot 5 minutes grupioko MacBook Pro, tai įspūdis - it just works.
bullka 2014-05-29 15:15
Na tai Windows irgi just works. Kas konkrečiai tau ten taip patiko? Ir kokie neveikimai per 5 minutes pasireiškia Windows aplinkoje?
FtBall 2014-05-29 17:00
Gerai, perdėjau su savo tokia menka patirtim. Per tas 5 minutes pasijautė tik sklandesnis darbas - paspaudi ir sureaguoja. Aišku, Win8 smarkiai pažengė šitoj srity. O jei nesiremiant savo patirtim, tai iš draugų, kurie turi Macus, neteko girdėt jokio blogo žodžio. Apie iPhone, kita kalba. Blogų žodžių teko girdėt, bet tą patį galima interpretuot kaip teigiamą dalyką. Tie žodžiai buvo "Negalima naršyt per failus, copy-paste per laidą iš kompo". Bendrai paėmus, mano nuomone, Apple produktai turi paprastą vartotojo sąsają, tačiau tuo pačiu ir Unixo privalumus.
w00xer 2014-05-30 11:21
na cia tik mano nuomone, bet bent jau iOS pagrindinis koziris ir yra akiai maloni vartotojo sasaja, bent anksciau tuo jie lenke androida visa galva
lponline 2014-05-30 12:28
Mano manymu Apple siulo labiau sukrantyta ir suvirskinta paketa, t.y. nereikia krapstytis personalizuojant kompiuteri. Tad sakyciau tai yra maziau kompiuteriuose isprususiem vartotojam, kurie tiesiog reikia atlikti kuri nors darba, pvz, narsyti nete ir t.t. Bet aisku tam ju kaina nera adekvati, pagrinde mokama uz zenkliuka ir dizaina. Siaip tarp operaciniu sitemu skirtumas tikrai nedidelis, kas ten nusisneka, kad tipo Windowsai luzta, man per 5 metus gal 2 kartus buvo restartavesis explorer.exe procesas, nes biski seimos nariai padroze kompa, viskas. O siaip ir unike ir darbe naudojausi ir PC ir MAC, abu galima lygiai taip pat uzlauzti, stubuklu niekur nemaciau. Siaip as verciau susirinkciau savo PC negu pirkciau Mac Pro, nes uz Mac'o kaina galeciau susirinkti tokio pat galingumo kompa + galeciau nusipirkti Adobe paketa. Siaip reikia dziaugtis, kad vyksta konkuriencija sitoje srityje, jei nebutu konkuriencijos, nebutu ir progreso ir siaip noreciau, kad MS pasitemtu, nes uz pacia OS kaina nera adekvati ir User Support yra apgaileina. O Mac turi ismokti zaisti zaidimus P.S. Gal pagaliau padorios programos i Linux atkeliaus? Ir, Linux, padarykit pagaliau padarykit padoru dizaina, nes ubuntu atrodo, kad is 2003 atkeliavo
FtBall 2014-05-30 13:10
Kalbant apie Apple produkciją, reikia atsargiai rinkti žodžius, bei nepamiršt frazės "Mano nuomone...". Linux turi daug atmainų, jei Ubuntu dizainas nepatinka, yra senas geras Gnome, Lubuntu, Kubuntu(turi nemažai keistų dalykėlių, tiek tepastebėjau per 5min naudojimo), Mint, Cinnamon. Čia maža dalis Ubuntu skonių. Čia tuo pačiu ir privalumas, ir trūkumas. Eilinis vartotojas neturi tvirtos nuomonės, todėl reikia už jį padaryti pasirinkimą.
immortallt 2014-05-30 15:28
Su Apple kompais viskas gerai, tik jei pikrtum normalius nešiojamus kompus, tai kokius 2-3 pakeistum kas 2-3 metus. Apple nešiojamas tiek neatlaikys. O šiaip jei pinigais aptekęs, tai aišku, gražus žaisliukas. Čia kaip su mašinomis, gali nusipirkti kokį BMW arba, kai baisiai turtingas perki kokį Ferrari, važiavimo privalumų Ferrari turi mažai, nes kelyje negali išnaudoti.
Paprastas_zmogus 2014-05-30 18:57
A, reiks giminaičiui perduot, kad jo jau 4-tus metus kelionėse drožiamas Macbook Pro (pirktas naudotas!) jam iš tikro tiek nelaikys ir iš tikrųjų jis jau pakeitė 2-3 tokius, bet to nežino....