Greitai sulauksime naujų ir atpigintų „Apple iMac“ kompiuterių  (9)

Kitą savaitę vyksiančios konferencijos WWDC 2014 metu kompanija „Apple“ gali pristatyti atpigintą ir atnaujintą kompiuterių „iMac“ liniją, skelbia retai klystantys ekspertai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip vienas iš tokių prognozių argumentų pateikiamas neseniai pakeistas „iMac“ pristatymo JAV vartotojams terminas – jis nuo 24 val. laikotarpio prailgintas iki „3-5 dienos“. Nežiūrint to, nestandartinės konfigūracijos modelių tenka laukti dar ilgiau.

„KGI Securities“ analitikas Ming-Chi Kuo keik anksčiau prognozavo, jog „Apple“ gali mažinti „iMac“ kainas, nes dabartiniai modeliai nesiekia tokių pardavimų, kokių buvo tikėtasi. Be to, mažiau kainuojantys „iMac“ galėtų labiau konkuruoti su „Windows“ staliniais kompiuteriais.

Žinoma, naujieji modeliai sulauktų ir techninės įrangos atnaujinimo, kuris paskutinį kartą įvyko 2013 metų rugsėjį.

Primename, jog tas pats analitikas Ming-Chi prognozavo apie „MacBook Air“ kompiuterių atpiginimą. Būtent taip ir nutiko - „Apple“ balandžio pabaigoje atnaujino nešiojamųjų kompiuterių „MacBook Air“ liniją, pristatydama modelius su spartesniais procesoriais ir mažesnėmis kainomis. Tiesa, kainos sumažintos apie 100 JAV dol - atsižvelgiant į bendrą „MacBook Air“ kainą tai nėra taip ir daug. Jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su dabartinėmis lietuviškomis įvairiausių „MacBook Air“ modelių kainomis, tame tarpe ir su išpardavimų nuolaidomis.

Laikantis proporcingumo ir analogijos su „MacBook Air“, „iMac“ kainos turėtų mažėti bent dvigubai tiek. Juk tai vienas iš pačių brangiausių „Apple“ kompiuterių - tolesnėje nuorodoje galite susipažinti, kiek Lietuvoje kainuoja įvairiausių modifikacijų „iMac“ kompiuteriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(6)
(10)
(-4)

Komentarai (9)