Žemės šiluma aprūpins nemokama energija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Aquarius 2014-05-30 19:12
Nemokama energija? Vargu, nes tada vėjo, saulės, bangų, geoterminė ir pan. JAU DABAR turi būti nemokama. Bet ar yra? Kas jau kas, bet verslininkams ji tikrai nemokama, o kai ta nemokama energija pereina per jų rankas, kurių nagai užriesti į save, tada ji patampa mokama. Sako: „technologija brangi, todėl turi atsipirkti“ arba „visa centralizuota sistema reikalauja nuolatinės priežiūros“: taip taip suprantu, visam tam reikia pinigų. Jie kapsi ir kapsi jų kišenėn. O žmogai nuolankiai moka... Kažkokia košė makalošė. Juk kas nemokama, tas ir turi likti nemokama. Tuo tarpu... Klausiau kolegos apie el. generatoriaus simetriškumą ir jo asimetriškumą. „Taip, tai pajungimo būdas, ne forma“: jis man paaiškino. Aš sakau, kad suprantu, bet ar neįžvelgi tame ko, nors daugiau? Kodėl pasaulyje paplitusi būtent simetriška, o ne asimetriška sistema? Vaisingos, kalbos su juo neapturėjau. Jau seniai žinojau, kad siauraprotis, bet vis maniau pamėginsiu. Pažiūrėkite video ir suprasite apie ką kalba ėjo -> https://www.youtube.com/watch?v=Mj4rV0AoI-Q Kas galite patikrinti šį reikalą?
bahuriux 2014-05-30 19:48
Aquarius. Nemokamu pietu nebuna, net jei zuikis (potencialus kepsnys) begiojantis laukuose atrodo, kaip nemokami pietus, ji reikia dar pagauti/nusauti ir tam sunaudoti energija, kuri nera nemokama (gauta be pastangu). Todel visai normalu, kad verslas nori uzdirbti, juk jie kuria darbo vietas, o darbininkai ir verslininkai is to gyvena. Bet svarbiausiai, leisti visiems norintiems gaminti elektra visais imanomais budais ir ja supirkti rinkos kaina ir be jokiu subsidiju. Nes vienas is ekonomikos varikliu visada buvo ir bus pigi energija. Toks jau tas kapitalizmas. Del sitos temos keli vatai is m2, nu ka as zinau, turbut ir saharoj dykumos m2 daugiau kainuoja nei is to butu naudos. Bet pati ideja super. As dar esu pamastes, kad galbut galima butu sukurti tokias selektyvines dangas, kad siluma IR pvidalu butu galima absorbuoti, net is veseniu kunu i siltesni kolektoriu, toks savotiskas pasyvus silumos siurblys butu, bet cia irgi kalba eitu apie watus is m2.
immortallt 2014-05-30 22:01
Aquarius, kokio velnio tu kreipi į žurnaliūgų išraiškingus pasakymus, kurie nieko bendro su kalbos kultūra ar ekonomika neturi. Nemokamo absoliučiai nieko nėra. Nebent tu eisi ir nemokamai gaminsi paneles, kurioms nemokamai išsikasi žaliavas, pats jas atsineši iš kito pasaulio galo ir pats sutvarkysiu visą biurokratiją, prijungsi laidus ir t.t. Ir po galais, baik kaltinti verslą kažkuo, nes netikiu, kad pats algos neimi. O jei imi, esi toks pat, kuo kaltini verslą.
sigun 2014-05-31 01:08
" Kaip baisu!!! Bet... Nuo kada energija matuojama voltais? O tada dar kartą pergalvoji ir supranti, jog B EMF sumažina ne tik efektyviąją įtampą variklio apvijose bet tuo pačiu ir per variklį tekančią srovę, o tuo pačiu ir iš šaltinio imamą galią. Taip pat ir energiją jei jau taip norisi matuot energijomis. Kalbant apie pačią demonstraciją. Tai B EMF atsiranda vos tik pradėjus keistis magnetinio lauko stiprumui, t.y. jo variklyje b EMF, vadinama ragana, niekur nedingsta.
Aquarius 2014-05-31 10:04
Tai vis dėl to šitas diedas YouTube siūlo žmonijai išeitį ar eilinę apgavystę? Štai, ką bandau išsiaiškinti, pa kol pats nepradėjau jo eksperimentų.
sigun 2014-05-31 12:17
Šis žmogus atradinėja tai kas jau seniai atrasta. Jei norit bandyt - bandykit. Juk čia nereikia brangių variklių. Galit prisirankioti nedidelių DC varikliukų iš seno ofisinio laužo, kurie vieną kontaktų grupę jau turės, tereikės priklijuoti dar vieną. Tik kai bandysit ar žiūrėsit bandymus, atkreipkit dėmesį, kad kai filmukuose demonstruoja veikimą matuoja ne įėjimo ir išėjimo galias, o įtampas. Specialiai vakar peržiūrėjau porą "veikiančių".
Aquarius 2014-05-31 21:43
Mindaugas.Griauzde 2014-05-31 22:01
to aquarius Rimtai aš dar tokių nesąmonių nesu matęs. Ta vadinama ragana yra labai geras daiktas varikliuose kuris nustato variklio tuščiosios eigos (niekas prie jo neprijungta.)greitį. Jei variklį suksi lėčiau nei tuščiosios eigos greitis tai bus variklis ir ims srovę iš tinklo jei greičiau pradės dirbti kaip generatorius. jo rodoma schema 9min yra" step up" konverteris kuris senai yra išrastas jis sukelia baterijos įtampa normalus n~90% Toks variklio vyniojimas neduos jokios naudos. Dvi rites veiks kaip transformatorius, o kam varikli dar reikia sukt? tokia pat schema išeitu perbraižyti ir be 2 ričių tiesiog ta 2 išėjimą reikia nuosekliai įterpti varikliui. Panašiu būdu buvo kontroliuojami troleibusu prieš 60 metu greitis į apvijas dėdavo varža kuri pereinamąja kreivę padarydavo statesnę Jei dar kas neaišku sulyčiau pasiskaityti čia: http://en.wikipedia.org/wiki/Brushed_DC_electric_motor
Atk 2014-06-01 17:55
Šeip, jei jau kalbi apie simetriškumą, tai labiau gal reiktų kalbėti apie Kapanadze įrenginius, kur NK 50000 procentų apie. Aš tiesą sakant nesupratau to video, ką ten norėjo parodyti, tingėjau gilintis. Nes jei jis teisus, tai kodėl nėra geležyje įrenginio, o viskas tik animacijoje? Vadinasi ne taip jau paprasta ten padaryti praktiškai ir gali būti jis neteisus. Nors su simetrija ir nesimetrija gal ir susiję norint gauti energiją iš oro, bet kaip praktiškai tai padaryti niekas nežino, o jei ir žino tai nesako. O nepatikrintų įdėjų daug internete yra. Jei Kapanadze ar Stevenas Markas atskleidęs būtų savo technologijas, tai jau seniai galėtume gauti energiją iš oro. Nebūtų reikalingi jokie laidai, jokie energetiniai krizisai nebūtų, nereiktų jokių laidų krauti automobilius, paleidai nuo kronos 9 voltų, pasileido automobilis ir važiuoji kur nori, kiek nori, kol dalys nesusidsvės.
Atk 2014-06-01 18:13
Galiu įterpti kai ką į jūsų pokalbį. BACK EMF yra atgalinis impulsas po nutraukimo grandinės. Bet tas impulsas turi tiek pat energijos, kiek buvo įdeta, tiesiog jis yra labai didelės įtampos ir labai didelės srovės, bet užtat yra dažnai labai trumpas dėl ko viskas susikompensuoja ir išeina tas pats, ką įdėjai, tą gavai. Tik yra vienas bet, kuris galbūt gali suveikti, kad aukšta įtampa pradeda geriau saveikauti su aplinka ir užgriebti kiek aplinkos energijos, bet šeip kažkokio labai didelio NK iš tokio impulso aš nepastebėjau, tai ne principas pavyzdžiui Kapanadze įrenginio. Bet šepetėliniai varikliai neinaudoja BACK EMF, dėl ko jų kolektorius žiežirbuoja ir todėl jie turi mažą NK, nes back EMF tuščiai išsišaudo, o galima būtų ją surinti ir padaryti efektyvesnius variklius, net bešepetėliniai varikliai (BLDC) neišnaudoja šitos back EMF, nors gal ten netiek ir daug yra tos back EMF. Bet kokių 10-15 procentų tuščiai prarandama. Nors gal video ir apie kažkokį kitą back EMF kalbama. Ir iš tikrųjų galią reikia matuoti amperais padaugintais iš voltų, o ne voltais. Žodžiu aš netikiu, kad tie ufopoliticks sukurė kažką su NK daugiau 100 procentų, jie man į vaikus daugiau panašūs, kurie naiviai žaižia, stato popierinius lėktuvus ir tiki, kad jie pakels žmogų.
immortallt 2014-06-01 18:20
Prašau, paaiškinkite man, kaip NK gali būti daugiau nei 100%? Jau pradedam fizikos dėsnius laužyti? Ar tiesiog sąmokslo teorijomis džiaugiames?
- 2014-06-01 18:40
Įmanoma... Bet tik ne tose srityse,kur šie puspročiai svaigsta.
Aquarius 2014-06-01 21:54
Nepatikrintų idėjų kaip ir sakote yra daug. Kam jie juos kelia į internetą, jei nesugeba tinkamai pateikti rezultatų ir instrukcijų. Jei pats padaryčiau panašų atradimą, tai žingsnis po žingsnio užrašyčiau visas instrukcijas, kad visi suprastų. Parodyčiau visas smulkmenas. Gal iš tiesų čia tik sąmokslo teorijos. Ne jau tas godumo genas toks stiprus pas žmogų, kad viską nori užpatentuoti ir gauti naudos tik sau...
Atk 2014-06-02 09:41
Visi sako, kad negali, jei tai nori, tai gali vadinti ne NK, o įėjimas galios 100 sąlyginių vienetų tarkim, o gavimas naudingos galios 5000 sąlyginių vienetų, vatų pavyzdžiui. Ir kaip pavadinsi ar NK ar daugiau išėjimo nei įėjimo nėra jokio skirtumo, kas bando čia ieškoti skirtumus yra dogmos ir sektavimas.
Atk 2014-06-02 09:53
Dar vienas toks Akula0083 rodo savo visokius amžinus prožektorius ir įrenginius, kurie veikia ant savęs, kartą paleidus daugiau nieko nevartoja, paskutinis jo įrenginys amžinas prožektorius, kur kaip tik daug kalba apie back EMF https://archive.org/download/fonar4/fonar4.mp4 Galia nedidelė, bet už tai nevartoja jokios visiems įprastos energijos. Failą mp4 reikia atsisiųsti ir atidaryti su VLC grotuvu.
immortallt 2014-06-02 11:26
Atk, bet vis tiek energiją vartoja vienu ar kitu pavidalu.
Hmz 2014-06-02 12:43
Tu tiki kiekvienu pamatytu filmuku ar tik kas antru? Papasakok suprantamai, iš kur imama energija LEDų švietimui?
Aquarius 2014-06-02 14:09
Galiu ir aš tai paaiškinti. TEORIŠKAI egzistuoja laukas, kuris vadinamas kokiais tik nori pavadinimais: zero point, vacuum, eteris, kosmoso energija ir pan. Paradoksas toks, kaip žuvis nenutuokia apie vandens egzistavimą, taip ir mes nenutuokiame apie šio lauko egzistavimą, nes jis yra visur ir persmelkia viską. Apie ši lauką kalbėjo Nikola Tesla, Thomas Henris Morėjus ir visi kiti senosios mokyklos mokslininkai bei garažo konstruktoriai. Jie ir bando sukurti aparatus, kurie sugebėtų užgriebti šio lauko energiją. Youtube yra pilna tokių mėgėjų, bet kurie iš jų tikri tą reikia išsiaiškinti patiems. Pagalvokime apie el. Generatorių ir iš kur jis ima energiją. Manote jis kažkokiu stebūklingu būdu transformuoja mechaninę energiją į elektrinę? El. Generatorius veikia kaip vandens pompa, tik vietoje vandens šiuo atveju pompuojama energija esanti tame laukia. Kintantis magnetinis laukas užgriebia šią energiją ir surikiuoja elektronus, kurie tiekiami laidais. Bėda su tuo el. Generatoriumi yra ta, kad jis sunaudoja daugiau mechaninės energijos nei pripompuoja elektros. Dėl to aš ir užvedžiau diskusiją apie simetriją ir asimetriją. Tesla sugebėjo prisijungti prie šio beribio lauko ir ne tik jis. Šiuo metu praktika šiek tiek niūroka. Sukurti aparatą, kuris prisijungtu prie šio beribio energijos lauko nėra taip lengva. Čia jau reikia pakeisti mastymą, kad suprastum kaip saveikauja magnetiniai laukai. Rezonansai, reikiamas skaičius apvijų, laidų storis, kondensatoriai ir visa kita man tai tikras rebusas. Pats ieškau replikos, kurią sugebėtų ir darželinukas surinkti kol kas norėtūsi išmėginti homopolar motor vadinamą N machine. Dažnai naudojama logika, kuri sako, kad jei toks aparatas egzistuotų, jau seniai naudotume šią beribę energiją. Tiesa pasakius pasaulis šiuo aspektu nėra itin draugiškas ir net nepasiruošęs. Kadangi energijos (naftos) kontrolė yra žymiai patrauklesnė žmonijos valdymo forma nei ta, kuri yra visur ir nemokama
- 2014-06-02 15:30
Tai gi juk mąstymą pakeitei - viską supranti geriausiai - kodėl vis dar nėra pas tave energijos generatoriaus?
Aklas 2014-06-02 16:24
1. Youtube moka pinigus uz video perziuru skaiciu. 2. Gal netycia pamatysi dar paslepta reklama - nusipirkti 'starter kit' atlikti bandymui. PS. pasijutau issvaistes 10 min. gyvenimo.