Pirmą kartą pademonstruota „CarPlay“ technologija (Video)  (44)

Pirmadienį vakare vykusioje kasmetinėje WWDC konferencijoje pristatytos ne tik naujausios „Apple“ įrenginių sistemų versijos, bet ir pirmą kartą pademonstruota didžiulio susidomėjimo sulaukusi „iOS“ prietaisų ir automobilių bendravimo sistema „CarPlay“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„CarPlay“ leis vairuotojams prijungti savo „iOS“ prietaisus prie automobilio skydelio, taip suteikiant galimybę patogiai naudotis įvairiomis funkcijomis vairuojant. Skambučiai, žinutės, muzikos grotuvas ar žemėlapiai galės būti valdomi balsu ar lietimu nepakeliant telefono. Be to, „Apple“ žada daugiau funkcijų pridėti ateityje, įskaitant ir daugelio kitų, ne vien pačios „Apple“ sukurtų programų palaikymą.

Nors „CarPlay“ demonstracijų matėme ir anksčiau, ši ypatinga tuo, kad buvo nesurežisuota ir rodoma WWDC konferencijoje gyvai, taip įrodant stabilų, dar prototipinės sistemos veikimą. Funkcijas demonstravo „Apple“ atstovė naujame „Chevrolet“ modelyje.

Kol kas didžioji dauguma stambiųjų automobilių gamintojų paskelbė gaminsiančios automobilius su „CarPlay“ technologija, o pirmąjį automobilį dar vasarą pradėti pardavinėti žada „Ferrari“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (44)