Rusija rengia atsaką dėl JAV karių Lietuvoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Ar_as? 2014-06-10 23:15
Trumpai apibūdinant Arns retoriką tema Rusai apsišiko: Arns: "Bet ir vakarai pabezdėjo!" Atsakas: "Bet tu pasižiūrėk, kiek kartų ir KAIP apsišiko" Arns: "O gal ten visai ne š..., gal saldainiai? Be to, ir vakarai pabezdėjo..." Atsakas: "Ne, nu tu pažiūrėk, čia Rusų š... ir ten ir ten..." Arns: "Taigi rusija didelė, jai galima" Atsakas: "o JAV maža, jai negalima?" Arns: "Nu va, ir jūs pripažįstata, kad vakarai pabezdėjo, užvarčiau. O rusijos gal ten ir visai ne š... gal šokoladas..." Labai sveikintinas noras parodyti ir kitą pusę. Puiku, tik reikia suprasti, kad tik tarp vaikų "praeina" tokios baikės: "kodėl jam iš plytos davei?" "O ko jis mane durnium pavadino?". Jei rusija tas debilas, kuris už pastūmimą pasiruošęs duoti iš plytos, nepaisydamas to, kad po to ir pats su ne mažesne gaus, tai jau reikia bijoti ir saugotis tokio egzemplioriaus, tačiau nereikia jo erzinti - psichinio ligonio negalima erzinti, tegul sau džiaugiasi savo palatoje, gal užlinks kada...
Arns 2014-06-10 23:33
o, dar vienas visažinis, vengiantis faktų atsirado Ar ne patogu skleisti apkalbas, apie kitus, kas turi kitokią nuomonę?
batusia 2014-06-11 00:38
Ha ha ha. Ar jau pranešei policijai? *numeta DIDELĮ maišą dėmesio*
sub 2014-06-11 09:35
Ne, čia tik tu visažinis, o kiti ateina tik padiskutuot. Sakai faktais kalbi, tai kur nuyorodos po tavo faktais, tavo asmeninės nuomonės faktais. Ar čia istoriniai faktai. Tai paremk tuos faktus nesišaipydamas iš kitų. Kas čia blogo kas su s`ąjungininkais karines pratybas daro. Ne pirmas, ne paskutinis akrtas. Po įstojimo į ES - visi turėtų suprasti kad Lietuva tampa pilnavertė vakarų valstybė, o tokioje bendrijoje kaip ES pratybos turi vykti bednrijos mastu, arba kelių bendrijos narių mastu. Nesuprantu jūsų nuomonės apie karines pratybas. Jei Lietuvoje karines pratybas rengia ne tik Lietuvos kariumenė bet ir sąjungininkai, tai palygint su rusais - yra nesąžiningas žaidimas? Nematau nieko nesąžiningo, o rusai tik lenktyniauja. Tie aptys rusai, su baltarusiais, su mongolais, su tais pačiais buvusiais draugais ukrainiečiais rengdavo karines pratybas, tai tada irgi nesąžininga buvo EU atžvilgiu, kur tada buvai Arns. Dalį tavo nuomonės galiu suprast, bet ne viską. Kodėl tu toks kategoriškas Rusijos atžvilgiu. Dar neskaičiau tavo nuomonės šiuo klausimu be subjektyvo.
Aklas 2014-06-11 09:59
Kaip pakomentuosi ivyki, kuomet Rusija sulauze sutarti del Ukrainos teritorijos vientisumo isslaikymo kurios pagrindu Ukraina atsisake branduolinio ginklo?
batusia 2014-06-11 10:22
Tavo pirma mintis labai teisinga, tai gali net ir nebandyt kažko suprast. Įsijunk jo profilį, pažiūrėk kelias žinutes, pažiūrėk, kiek jų turi (4k+) ir puikiai suprasi kas kaip ir kodėl. Ir ką jis veikia čia... Tiesa, gal ir gerai, kad jis čia kursto diskusijas abejodamas viskuo, ką tegia, remia, už ką pasisako vakarai (ar kiti portalo lankytojai). Tai leidžia pažiūrėti į kai kuriuos dalykus kitu kampu. Galiausiai, dar šiokia tokia pramoga žiūrėti kaip iš kitų lankytojų išprovokuoja tam tikras emocijas. Aš ir taip kartais mėgstu daryti. Tik ne internete. *Numeta dar didesnį dėmesio maišą Arns, nes mano, kad pirmojo jau mažoka...*
Arns 2014-06-11 10:30
sub, reikalas tas, kad dauguma neskaito kas rašoma, nes pamačius žodį "Rusija", iškart pradeda virsti putos, ir bertis vaikystės nuoskaudos (gal kas diržu per daug užvanojo?). Visų pirma Bet isteriškai nusiteikusių žmonių mintyse, tai patampa: 1) pažeidimu 2) tai įplaukimas į Lietuvos teritorinius vandenius su karo laivais. O tokie teiginiai jau nebeatitinka įvykusio įvykio, ir naudojama kaip dezinformacija. Pabandymas paaiškinti, į ką pavirsta mano atžvilgiu?
Vytax 2014-06-11 10:57
Per paskutinį pusmetį vakarų lyderiai Rusijos atžvilgiu jau turėjo padaryti dvi išvadas: 1.) Rusija visada meluoja. 2.) Rusija niekada nesilaiko jokių tarptautinių įsipareigojimų. Taigi putino Rusija tai ne kas kita kaip beždžionė su didele granata rankose, su kuria jau nebeįmanomi jokie ilgalaikiai politiniai susitarimai. Tai šalis kuri yra neprognozuojama, kurios ilgalaikiai tikslai yra visai neaiškūs. Aišku su šia šalimi reikia bandyti kalbėtis, bet būtinai reikia ruoštis blogiausiam. Ir tai jau nėra jokia diplomatija, tai jau yra tiesiog savisauga.
batusia 2014-06-11 11:01
, kokias ir NATO signalizuoja Rusijai. Nesutinki? Taip pat siūlyčiau pasiskaityti tavo minimas sutartis, prieš jas minint... 87 straipsnis kalba ne apie ekoniminę zoną, o apie tolimesnę teritoriją... : )))))) Šitas komentaras taip puikiai atitiko Ar_as? pasišaipymą, kad net šypseną sukėlė... *meta dar vieną dėmesio maišelį*
Niemand 2014-06-11 11:07
Vat jau kam šitoj vietoj patyl4ti reikėtų, tai pačiam... Aš būčiau už komercinių komentatorių baninimą...
Arns 2014-06-11 11:53
of navigation and overflight and of the laying of submarine cables and pipelines, and other internationally lawful uses of the sea related to these freedoms, such as those associated with the operation of ships, aircraft and submarine cables and pipelines, and compatible with the other provisions of this Convention." Taigi...
Kirtiklis 2014-06-11 12:16
Neapsimesk idiotu, dar prieš metus rusai nedurniavo kaip dabar ir atrodė kad to nebus. Bet va opa ir atėjo tas durniavimas. Ir į tai reaguota, surengtos pratybos. O gal dar pakalusi kam padidino naikintuvų skaičių? Ir pagal tave tai jau dvigubi standartai kai : a.Durniavimas Ukrainoje. b. Įvairios netikėtos pratybos, šalia Baltijos šalių imituojant jų puolimą (o taip puolimą, ne gynybą nuo jų!) c. Politikų ir kitų veikėjų pasisakimai ir t.t d. Pajėgų telkimas pasienyje. e. Laivų, lėktūvų ir kitų "netyčiniai paklidimai" ir t.t O ką NATO? a. Surengė kelių tūkstančių pratybas. b. Padidino lėktūvų skaičių, paliks kelias dešimtis kareivūkų. O Rusija? Dar labiau užsiputoje, kaip čia taip? Pažeidžia sutartis ir t.t reik dar padidinti pajėgas, siūsti divizijas. Ar ne juokinga? Tai normalu tau atrodo?
sub 2014-06-11 12:44
Arns, atseit Rusija nedislokuoja ir nedislokavo savo kariuomenės arti Lietuvos ir kitų sienų. Tik skirtumas tas, kad mes savo technikos turime nedauk, todėl sąjungininkų tenika galim dislokuot. Ir būtų kvaila nedaryt to, po tokių Rusijos veiksmų kontingente. Beto nuolatinė propaganda iš tos šalies grasina Lietuvai, tai ir gerai kad ėmėsi atsargos veiksmų Nato Lietuvoje.
AlvydasR 2014-06-11 12:59
Arns maladiec! o prieš davatkas ir kunigas bejėgis..
Arns 2014-06-11 13:03
Nejuokais kyla klausimas, kaip čia su teksto skaitymu gaunasi, iki beraštybės nusiritom? Kirtiklis, jei skaitytum ne tai ką tu nori perskaityti, tai suprastumei jog mano parašymas, ką paryškinai, yra parodymas jog pas visus padidėjo pratybų mąstai. Tačiau kažkodėl padidėjusieji Rusijos mokymai iškart suvokiami kaip agresija, tačiau kai rusai aiškina jog jiems taip pat kyla klausimų dėl išsiplėtusių NATO mokymų, jau jiems paranoja paišoma... sub, tai ir yra reikalas, kad iš daugumos rusų diplomatų kalbų galima suprasti, kad už uždarų durų daug metų buvo kalbėta jog nuolatinių bazių prie Rusijos sienų nebus. Dabar tokios šalys kaip Lietuva ir Lenkija didina spaudimą, kad atsirastu nuolatiniai NATO daliniai jų teritorijose, tad ir reakcija atitinkama. Juolab ne kartą kartą buvo matoma kaip laužomos teritorinės sutartys (Kosovo atskyrimas), kaip keičiami operacijų tikslai (neskraidymo zona virš Libijos virto vyriausybinių pajėgų medžiojimo misija), kaip toleruojamas neparankių vadovų išrinkimas (Afganistano rinkimai, kai visi pripažino jog Karzai perrinkimas nebuvo skaidrus), ar klastojami įrodymai (Irako karas).
sub 2014-06-11 13:36
Na suprantama kad Rusijai nepatiktų bataliono dislokavimas Lietuvoje. Bet kai jie patys pridislokavę ne vieną ir ne du batalionus savų karių, tai yra juokinga iš jų pusės reikšt pretenzijas. Na bet čia toks politinis žaidimas. Na dėl karių dislokavimo Lietuvoje patys kalti rusai, vien dėl jų ambicijų. Kodėl Rusija nerodo draugiškumo pavydžio?
andriulis 2014-06-11 13:58
Neverk raudonkepuri: http://www.delfi.lt/news/daily/world/ru ... d=65011233 Kur čia dvigubi standartai?
Arns 2014-06-11 14:11
Hmm. O kaip straipsnis apie tai, kad ekspertai išsaiškino, jog rusai jau "atkariavo" trečiam pasauliniam? http://www.technologijos.lt/n/zmoniu_pa ... ui?l=2&p=1 Gi kitas patarėjas "ramina", kad bus dar ir ketvirtas, kuriam jau irgi rengiamasi
Kirtiklis 2014-06-11 14:31
Ko tu žvengi? Jei Rusai Šaltajį karą laiko Trečiu, tai jei kils kitas bus Ketvirtasis. Kas dar neaišku?
arthappyuphere 2014-06-11 16:03
susidaręs trumpas situacijos vaizdas: NATO priveisė Lietuvoje Danų, Anglų ir kitokių iš vakarų kad rusas užsimanęs daugiau negalėtų su kalašnikovu švandotis bet kaip. Dabar rusas pyksta, o dėl ko jam pykt pagalvojus? Gi NATO jų pulti tai neketina. Akivaizdus įrodymas kad ruso planas skirtas pabaltijo valstybėms nepaėjo, dėl to pyksta.