Rusija rengia atsaką dėl JAV karių Lietuvoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arthuras 2014-06-12 22:03
Va būtent!!! Jei aš nežadu pas kaimyną į butą brautis - man neįdomu, kokius jis ginklus, kokį šunį, ar kokį sargybinį turi. Gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į kitų reikalus. Tu gali tai neigti kiek tik nori - Rusija turi interesų į Rytų Europos valstybes. Ir taip, aš labai patenkintas, kad pas mus yra JAV karių. Kodėl? Nes myžniai nekiš nagų ten, kur nepriklauso.
Arns 2014-06-12 22:16
Bet žmogiška reakcija? Juk turim tą mitą, kad kol nėra NATO bazių, ypač JAV, tol jaučiamės (bent kai kurie), kad NATO 5-asis straipsnis nesuveiktu. Bet jei būtu... Taip kita pusė gali tokias žinias bet kaip išskaityti, kai yra nepasitikėjimas ir nesusikalbėjimas.
Arthuras 2014-06-12 22:22
Tu esi iš tų, kurie nesugeba suvokti, kad Rusija gerai jaustųsi tik tada, kai būtų pati galingiausia, didžiausia valstybė. Ir jie tikrai to darbu nenori siekti - karinės jėgos panaudojimas jiems geresnis variantas. Bet likęs pasaulis negali leisti, kad ambicingų ubagų kraštas valdytų visą pasaulį. P.S Hitleris irgi nesijautė lygiavertis. Jis jautėsi aukščiau. Todėl dėka Vakarų bukumo (kurį tu propaguoji ir dabar) atkeliavo iki tos pačios Rusijos. Laiku smogtas smūgis būtų nuraminęs.
Arns 2014-06-12 22:41
)
007 2014-06-12 22:47
Žmonės? Jo, ten jie tikrai gali objektyviai įvertinti informaciją.. O valdžia, čia jau kitas reikalas. NATO įtaka didėja, bet ne kariniais būdais tai pasiekiama. Vakarietiškas gyvenimas traukia nemažai žmonių. Ypač norintiems tikros laisvės. Kada žmogus suvokia, kad ta laisvė kurią turi, visai ne laisvė, o tik iliuzija, pradeda pykti ir reikalauti didesnės laisvės. Ir tas žodis "laisvė" nebūtinai turi būti suprastas tiesiogiai. Jeigu tokios šalys kaip Ukraina, Gruzija, Baltarusija pasuktų vakarų pusėn, smarkiai išaugtų rizika, kad Rusijos piliečiai matys savo brolius vis augančius ir tvirtėjančius, o patys gyvens kaip gyvenę. Be jokios abejonės iškyla grėsmė pačiai valdžiai. Postų praradimas ne pats blogiausias dalykas. Turtai svarbiau. Man panašiau, kad įtakingi Rusijos asmenys, kurie valdo šalį nori daugiau naudos sau, negu žmonėms. NATO, ES, nėra blogis. Bet kai jį paverti blogiu, žmonės jo bijo ir tam priešinasi.
immortallt 2014-06-12 23:38
NATO atsiųs gal porą šimtų kareivukų nuolatiniam dislokavimui, tai jau yra šūvis į nugarą, kai užlendi. O užlindimą tu vadini rytų Ukrainos užpuolimą. Tai branduolinės bombos numetimas būtų niuksas tik? Tada turbūt irgi pagal tave nebūtų galima NATO siųsti į rytų Europą kariuomenės. Rusijai grėsmę kelia tik pati Rusija. Nė viena šalis negrasino jai įvesti kariuomenės. Niekad negrasina atjungti dujas ar elektrą. Sankcijų susilaukė, po savo akibrokštų vakarų pasauliui, tik jos vis dar nebuvo adekvačios. O šiaip Arns, varyk į Odesą, tada grįžęs pasakyk, kad reikia rusams leisti savivaliauti.
Kirtiklis 2014-06-13 00:48
Net sunku patikėt ką perskaičiau. cituoju: Ir kada turėjo jaustis lygi? Kai visi užpakali būčiuotų ir šlovintų ar ką? Pastoviai cirką krėtė, kol galiausiai perildė pakantumo taurę ir išspyrė. Dabar tikrai galės jaustis lygūs.... O į antrą teksto pusė suprantu kaip sarkazmą ypač dėl rusų nuskurdinimo. O kas dėl šaltojo karo - tai čia nieko naujo, jie ir dabar gailisi kad griuvo blogio imperija, pabėgo "Pribaltai" ir bla bla.
Arns 2014-06-13 01:41
2014-03-31, 16:03 Tai prisipažįstate, kad kitose temose apsimetėte assilu. O jūsų įžvalgios geopolitinės įžvalgos trauktos iš nežinia kur?
immortallt 2014-06-13 02:14
Oho, nežinojau, kad tapau NATO ir Kinijos karo vadu. Net ir tuo atveju, kalba ėjo, jei Rusijos karo žygiai nesustotų ties Ukraina. Bet ačiū už tą garbę. Rusija draugauti? Oi dieve, nesu taip kvatojęs jau keletą metų. Kada? Prieš penkis amžius? Vat tu tai tikrai ufonautas. Net normalūs rusai sutinka, kad jų šalis agresorė ir tai turi liautis, bet tu matai bandai pateisinti. NATO galinga ir grėsminga, todėl jinai gali puldinėti aplinkines šalis, bet NATO nununu, didinti GYNYBĄ, nes na kaip čia bus, Rusija negalės puldinėti. Nu negražu. Netikiu, kad drįstum taip į veidą pasakyti. Snukin gautum ir sektų klausimas, tai kaip patinka Rusijos politika.
andriulis 2014-06-13 20:38
http://www.delfi.lt/news/daily/world/ru ... d=65032339 Aš nepamenu, kada NATo pajėgos taip grybautų, kaip fufaikės.
zyzelis 2014-06-13 21:38
Jei atmintis tokia trumpa, derėtu priminti, kad pirmoji didelė Baltarusijos rublio devalvacija įvyko 2009 metų pradžioje. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ne, nu tu Arns demagogas... Kirkilas skaitydamas tavo kuryba, ruko kamputy... Klausyk tu neįsijausk cia per daug. Nejau manai, kad tik vienas teksta supranti, o kiti turi kažkokių problemų? Man tai keista, kodel kiti komentatoriai nededa ant sito veikejo ignoro... Nevertas jis laiko gaisimo, nevertas.... Siulau kolektyviai palikti ji kalbetis su protingais zmonemis (savimi) o mes jau savo emocijomis pasidalinsim.
Arns 2014-06-14 19:38
nuo tokių kaip zyzelis, vaistų atrodo nėra. Iššoka kaip Pilypas iš krūmų ir nežinia ko reikalauja. Jei būtum skaitęs (ko tikrai nedarei), žinotum jog tu cituoji vieną iš kompleksinių žinučių, kuri paaiškina nuo kada ir kodėl yra rusų naikintuvai Baltarusijoje... Kad jų pirminis atsiradimas visai nesusijęs su jokiais įvykiais Ukrainoje.
andriulis 2014-06-15 15:25
Kiek ten po 85 rublius už komentarą gauni? Eik jau atlyginimą pasiimk.