HP klaviatūra su gestų sensoriumi Leap Motion pereina į naują prekybos etapą (Video)  (0)

Ilgą laiką klaviatūra HP Leap Motion buvo prieinama tik kai kuriems amerikiečių kompanijos Hewlett-Packard pagamintų nešiojamų ir stacionarių kompiuterių pirkėjams. Tačiau panašu, kad greitu metu ši klaviatūra prekyboje pasirodys kaip atskiras aksesuaras, praneša puslapis Engadget.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Minėto puslapio žurnalistams pavyko pabuvoti parodoje Computex 2014, kuri vyksta Taivano sostinėje Taipėjuje, ir sužinoti nemažai įdomios informacijos apie šį HP produktą.

Šaltinio duomenimis, klaviatūra HP Leap Motion prekyboje kaip atskiras produktas pasirodys jau birželio mėnesį. Vartotojams ji kainuos $99 (apie 250 lt). Klaviatūra bus suderinama su visais kompiuteriais, kuriuos įdiegta operacinė sistema Windows 7/8, taip pat speciali programinė įranga.

Kuriuose regionuose klaviatūra bus prieinama, kol kas informacijos nėra, tačiau reikia manyti, kad gamintojas neapsiribos vien tik Jungtinių Valstijų rinka, kurioje HP pozicijos yra labai stiprios.

Priminsime, kad klaviatūra HP Leap Motion leidžia valdyti sistemą ne tik pasitelkiant įprastus klavišus, tačiau ir gestų sensorių, todėl vartotojas ekrane esančius elementus gali valdyti rankų ir pirštų judesiais. Kiek tai patogu kasdienėje veikloje, parodys tik laikas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (0)