ASUS pasiūlymas išrankiam pirkėjui: nešiojamasis kompiuteris su 4K (Ultra HD) ekranu ir aliuminio korpusu  (0)

Kompanija ASUS papildė savo nešiojamų kompiuterių asortimentą nauju modeliu – Zenbook NX500, kuris buvo demonstruotas parodoje Computex 2014.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nešiojamas kompiuteris yra įdomus dėl kelių aspektų. Visų pirma, jis gavo 15,6″ įstrižainės jutiklinį ekraną su IPS matrica ir Ultra HD (3840×2160) raiška. Gamintojo teigimu, ekrano spalvinė gama apima 100 % NTSC, 108 % RGB ir 146 % sRGB standarto, taip pat minima technologija 3M QDEF, kurios pagrindą sudaro kvantiniai taškai.

Antrasis aspektas – tai aliuminio korpusas, kuris pagamintas iš vientiso aliuminio gabalo.

Šie abu akcentai Zenbook NX500 iš karto padaro išskirtiniu gaminiu, tačiau tuo pačiu jau pasigirdo vertinimų, lyginančių jį su Apple nešiojamais kompiuteriais. Tolesnėje nuorodoje galite patys palyginti, kiek panašumų Zenbook NX500 turės su jau seniai prekyboje esančiais MacBook Pro Retina kompiuteriais.

Nešiojamo kompiuterio matmenys sudaro 378 х 255 х 19 mm, tuo tarpu svoris neviršija 2,2 kg.

Galingiausia Zenbook NX500 konfigūracija numato Intel Core i7 su Haswell architektūra, grafinį adapterį nVidia GeForce GTX 850M, nuo 4 GB iki 8 GB DDR3 integruotos operatyvios atminties, kurią bus galima papildyti dar vienu moduliu iki 8 GB, taip pat 128 – 512 GB talpos SSD kaupiklį.

Nešiojamajame kompiuteryje įdiegtas 96 Wh talpos akumuliatorius, bevielio ryšio adapteriai Wi-Fi 802.11ac ir Bluetooth 4.0, tris USB 3.0 lizdus, garso posistemę Bang & Olufsen.

Kada Zenbook NX500 pasirodys prekyboje ir kiek kainuos, kol kas nėra aišku. Kainą galima prognozuoti nebent pagal senesnius Zenbook šeimos modelius. Jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite peržiūrėti kiek Lietuvoje kainuoja senesnės kartos Asus UX302LG Zenbook Touch kompiuteris su truputį mažesnės raiškos lietimui jautriu ekranu ir aliuminio korpusu. Kaina irgi verta palyginimo su Apple produkcija ;)

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai (0)