Paskelbtos prognozės, ko galime tikėtis iš atnaujinto iPad Air planšeto  (0)

Šią vasarą kompanija Apple kartu su savo partneriais iš Azijos pradės atnaujinto planšetinio kompiuterio iPad Air gamybą. Apie tai praneša verslo leidinys ETnews, remdamasis anoniminiais šaltiniais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leidinio teigimu, jau birželio mėnesį prasidės masinė Retina ekranų, skirtų naujajam Apple flagmanui, gamyba. Liepos mėnesį prasidės kitų esminių komponentų gamyba, tarp kurių minimas procesorius ir pagrindinė kamera.

Savo išoriniu dizainu iPad Air, tikėtina, nesiskirs nuo savo pirmtako, kuris pasirodė 2013 m. Bus išsaugotas ne tik dizainas, bet ir ekrano raiška, kuri sudaro 2048 х 1536 taškų. O štai kiti parametrai bus pagerinti.

Kalbama, kad pagrindinės kameros raiška padidės nuo 5 iki 8 megapikselių, tuo tarpu priekinės – nuo 1,2 iki 1,5 megapikselių. Taip pat laukiama spartesnio procesoriaus Apple A8, kuris pasižymės didesniu energetiniu efektyvumu, nei dabartinis modelis A7.

Anksčiau buvo skelbta, jog atnaujintas iPad Air, kaip ir kiti Apple mobilūs įrenginiai, gaus pirštų atspaudų skenerį Touch ID, kuris bus įmontuotas į mygtuką „Home“.

Tiksli atnaujinto iPad Air debiuto rinkoje data kol kas nežinoma. Remiantis ankstesne praktika, naujasis flagmanas kartu su atnaujinti iPad mini turėtų pasirodyti šių metų spalio mėnesį.

Naujųjų planšetinių kompiuterių kaina nepatikslinta, bet kituose šaltiniuose išsakytos prognozės, jog jis turėtų kainuoti ne brangiau nei dabartinis iPad Air. Jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su dabartinėmis lietuviškomis iPad Air kainomis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: