JAV košmaras: Irakas grimzta į pilietinį karą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2014-06-18 11:07
Tai kad vandenėli, čia jūs prikūrėt nežinia ko, ir dar mane bandot apkaltinti "nesupratimu situacijos". O aš tik išvardinau visas logikos klaidas, tačiau aišku savo šaltinių neperkratėt ir toliau tą patį Š varot. Tad tęsiam, tegu protingi žmonės pasiskaito ir patys nusprendžia, kas čia labiau suvokia pasaulio įvykius. Gal nuo "visi nori", pereikim bent iki kuklių pavyzdžių?
Arns 2014-06-18 11:12
sub, iš pagarbos, kad Irakas nėra Ukraina, į tokius diskursus nė nesivelsiu. Palikim šią temą tiems, kam įdomu padėtis šioje valstybėje, nes nukrypus į Ukrainas, sulėks krūvos komentuotojų kaip vanduo4, kuriems svarbu tik emocingai apšaukti kitus diskusijos dalyvius.
sub 2014-06-18 12:49
Sutinku, emocijos diskusijoms nepadeda. Na bet Iraką galime sulyginti su Ukraina, tik kad ambicijos kitos ir priešas ne toks didelis. Mano nuomone, vietiniai nesutaria dėl išskirtinai kelių religijos detalių, todėl ir kelia konfliktus. Ir šioje vietoje Amerika ne visagalė. Niekas šiuo atveju nepadės, kol sunitai ir šiitai nesuras kompromiso. Kompromisui surasti reikia remtis ne religija.
ZmogZ 2014-06-18 14:08
Šį tą galėjo JAV padaryti, pvz. neparduoti Sadamui galybės ginklų... Ir beje, Sadamo kaip ir Gadafio režimas buvo JAV "draugeliai", kol naftą pardavinėjo už dolerius +komikas iš tų laikų (beje miręs 1994) http://www.youtube.com/watch?v=kqBOMBSDQsI http://www.youtube.com/watch?v=u4CQ_1GWn4w
vanduo4 2014-06-21 18:55
Teisingai pastebejai. Butent tai as ir pasakiau - "nereiketu vertinti kaip visapusiskai objektyvaus dokumento". Dekui, kad palaikai mane.
vanduo4 2014-06-21 19:03
[quote="Arns"][quote/]Tai išeitu, kad jei klausai teisingus informacijos šaltinius, tavo gyvenimas gali tik gerėti![quote] Zmogau - ka tik padarei unikalu atradima. Beje, tu esi per didelis pesimistas, todel tau niekas nesiklijuoja. Ir teisingai - radikalus niekaip neismokysi pamilti demokratijos. Nevsrbu ar jis prorusiskas ar ne, juos reikia arnuoti ir issiusti karste namo.