Melage išvadinta Ugnė pasiekė susitarimą su „Tele2“  (0)

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ ir Ugnė, televizijos žiūrovams pažįstama iš vasario mėnesį transliuotų reklamų, kuriomis buvo raginama įsigyti bendrovės „Eurocom“ paslaugas, pasiekė susitarimą teisiniame ginče dėl kiek vėliau „Tele2“ vykdytos informacinės kampanijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informaciniuose klipuose minėta p. Ugnė priėmė bendrovės kvietimą susitaikyti ir sudarė taikos sutartį su „Tele2“. Ji pranešė Valstybinei asmens duomenų inspekcijai ir kitoms valstybės institucijoms pretenzijų operatoriui neturinti.

„Tele2“ apgailestauja dėl neigiamų emocijų ir išgyvenimų, kuriuos patyrė informaciniuose klipuose paminėta p. Ugnė, rašoma bendrovės pranešime spaudai.

„Apgailestaujame dėl nepageidaujamo viešumo, kurį patyrė p. Ugnė, ir atsiprašome jos", – sakė Andrius Baranauskas, „Tele2“ korporacinės komunikacijos direktorius. „Dėkojame p. Ugnei, kad ji priėmė mūsų kvietimą susitaikyti“.

Šalys prašo gerbti jų privatumą šiuo metu ir ateityje. Susitarimas yra privatus ir jo sąlygos nebus viešinamos ar komentuojamos.

Primename, jog vasarį rodytose reklamose Ugnė tikino, jog pakeitusi ryšio paslaugų teikėją per tris mėnesius sutaupė 70 litų, nors vėliau išaiškėjo, jog tokio dydžio skirtumas susidarė dėl to, kad pakeitusi operatorių Ugnė mokėjo tik už telefono paslaugas, kai tuo tarpu iki tol ji mokėjo ir už paslaugas, ir išsiperkamosios nuomos mokestį už telefoną.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(7)
(30)
(-23)

Komentarai (0)