Microsoft: „Dirbti su Google Docs tiesiog neįmanoma“ (Video)  (6)

Apdrabsčiusi purvais el. pašto tarnybą GMail ir populiariai paaiškinusi, kuo blogi Chromebook kompiuteriai, kompanija Microsoft ėmėsi naujų darbų. Šį kartą antireklamos nusipelnė „debesų“ tarnyba Google Docs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne paslaptis, kad kompanija Google savo nemokamais produktais atėmė nemažą rinkos dalį iš kelių Microsoft sprendimų, ir Google Docs – vienas iš jų. Dar vienas „Scroogled“ serijos vaizdo klipas pasakoja, kuo blogas yra nemokamas sūris.

Pagrindine vaizdo klipo tema yra netikslus Word dokumentų atvaizdavimas tarnyboje Google Docs, bendro darbo galimybės nebuvimas ir ypač baisus redaguoto su Google Docs failo konvertavimas į .DOC formatą – gyventi tokiomis sąlygomis, savaime suprantama, neįmanoma.

Ką daryti šioje situacijoje? Reikia laukti, kol Microsoft pradės platinti savo biuro programų paketą visose operacinėse sistemose ir platformose. Arba naudotis MS Office internetiniais sprendimais. Tiesa, esamas sprendimas turi esminį trūkumą – Office Online prieinamas tik organizacijoms ir mokykloms, kurios pasirašo sutartį su Microsoft ir šią paslaugą nuomojasi.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(17)
(-9)

Komentarai (6)