„Ferrari“ gamins pigesnį modelį  (0)

Nors „Ferrari“ gamintojas dar visai neseniai skelbė, kad sieks riboti savo superautomobilių gamybą, siekdami išsaugoti jų unikalumą, visgi aukščiausi kompanijos vadovai neatsispyrė pagundai uždirbti daugiau iš parduodamų automobilių su žirgo emblema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo „Automobile Magazine“, per kelis artimiausius metus italų „Ferrari“ superautomobilių gamintojas rinkoje ketina pristatyti kelis naujus modelius.

Kitais metais turėtų pasirodyti 670 AG „Ferrari M458-T Italia“ versija ir išskirtinė trisdešimties vienetų, net 1050 AG pasiekianti „Ferrari LaFerrari FXX“ versija.

Tačiau bene įdomiausia naujiena – gamintojo planai rinkoje pasiūlyti pigiausią „Ferrari“ gamos modelį kuris, kol kas dar nepatvirtintais duomenimis, turės „Ferrari 456“ pavadinimą. Automobilyje bus sumontuotas dviejų turbinų ir maždaug 500 AG V6 motoras, komplektuojamas su mechanine pavarų dėže ir varantis galinius ratus.

Nors dar visai neseniai kompanijos prezidentas Luca di Montezemolo skelbė, kad „Ferrari“ ribos savo automobilių gamybą, siekiant išsaugoti jų unikalumą, matyt, griežtėjančios ekologinės normos ir galimybė parduoti daugiau automobilių su legendine emblema, pakoregavo kompanijos planus. Tikimasi, kad naujasis ir pigiausias gamoje „Ferrari“ modelis Europoje kainuos nuo 175 000 eurų.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(14)
(3)
(11)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: