HP kurs išskirtinius žaidimų kompiuterius  (1)

Tuo metu, kai įprastų asmeninių kompiuterių rinka patiria jau keletą metų besitęsiantį kritimą, žaidimų sistemų kūrimas tapo savotišku gelbėjimosi ratu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai, kompanija MSI jau senokai susitelkė į žaidybinių nešiojamų kompiuterių kūrimą - Lietuvos prekybininkams kompanija iš esmės tiekia tik žaidimų kompiuterius. Tuo nesunku įsitikinti tolesnėje nuorodoje peržiūrėjus lietuvišką MSI kompiuterių asortimentą - tai įspūdingi produktai tiek išvaizdos, tiek parametrų, tiek ir kainos požiūriu.

Tuo pačiu užsiima ir kitos kompanijos, pavyzdžiui, Dell, kuriai priklauso prekės ženklas Alienware arba ASUS, nuolat papildanti žaidimų kompiuterių asortimentą.

Dabar gi Twitter mikrotinklaraštis @evleaks tvirtina, kad 2014 m. rudenį tokiu pačiu verslu užsiims ir amerikiečių kompiuterių rinkos gigantas Hewlett-Packard (HP). Ši ruošia keletą žaidybinių nešiojamų kompiuterių modelių.

Informuotų šaltinių teigimu, vienas iš HP žaidybinių sistemų gaus Haswell architektūros procesorių Intel Core i7-4712MQ su keturiais skaičiavimų branduoliais, o taip pat diskretinę vaizdo plokštę GeForce GTX 860M. Operacinės sistemos vaidmenį atliks Windows 8.

Pranešama, kad būsimo kompiuterio klaviatūros šonuose rasime garsiakalbius, tuo tarpu integruotą klaviatūros pašvietimą bus galima reguliuoti pagal savo poreikius, pasitelkus firminę programinę įrangą. Kitų techninių specifikacijų, taip pat preliminarios kainos šaltinis nepraneša.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai (1)