Sniper Elite 3: oficialus debiutas ir pirmieji atsiliepimai (Video)  (0)

Praėjusį penktadienį įvyko pasaulinė taktinės šaudyklės Sniper Elite 3 premjera. Žaidimo kūrimu užsiima studija Rebellion; projektas skirtas PC, PS3 ir Xbox 360, taip pat naujos kartos konsolėms PlayStation 4 ir Xbox One.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sniper Elite 3 siužetas pasakoja apie II Pasaulinio įvykius Šiaurės Afrikoje. Pagrindinis herojus Karlas Feirbernas yra patyręs snaiperis privalo sutrukdyti vokiečiams sukurti unikalų ginklą, kuris leistų sutriuškinti sąjungininkus ir kardinaliai pakeisti karo eigą.

Reikia pažymėti, kad internete jau pilna atsiliepimų apie šį žaidimą. Štai puslapyje Metacritic nurodoma, kad teminių portalų atstovai PS4 skirtą versiją įvertino 66 balais iš 100, tuo tarpu PC versija gavo daugiau – 78 iš 100.

Kritikai pažymi, kad žaidimo trečioji dalis mažai kuo skiriasi nuo ankstesnės: čia ir toliau galima stebėti įspūdingas žudynes, tačiau žaidimo siužetas yra gana vienodas, tuo tarpu užbaigti žaidimą neretai trukdo kvailoki priešininkai. Atskirų puslapių įvertinimus galima matyti žemiau:

Priminsime, kad kūrėjai dar gegužės mėnesį publikavo vaizdo klipą, kuriame atskleidžiamos naujos detalės apie Sniper Elite 3 papildymą „Hunt the Grey Wolf“. Pilku vilku čia, matyt, vadinamas Hitleris, kurs 1942 m. atvyko į Šiaurės Afrikos miestą Tobruką, kartu atsiveždamas ir savo antrininką.

Norėdami atlikti lemiamą šūvį, žaidėjai turės prasmukti į senovinio miesto gatveles ir išstudijuoti artimiausius namų stogus. Kūrėjai žada, kad DLC turės labai daug galimybių peržaisti tą patį momentą. Sunkinančia aplinkybe taps į fiurerį panašus asmuo, kurį teks atpažinti, pasitelkiant sugebėjimą judėti slapčia ir renkant po žemėlapį išmėtytas informacijos nuotrupas.

DLC Hunt the Grey Wolf bus galima gauti nemokamai, rezervuojant žaidimą oficialiame puslapyje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (0)