Požiūris: Vokietija moko Rusiją, kaip kariauti su NATO

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

deadmau5 2014-07-10 11:09
Egoistas Ar tai, kad Rusija gina rusus nuo fasistu manai yra tiesa, o vakaru propaganda tai neigia? Ar Lietuves snaiperes ir teroristu ruosimas Lietuvoje irgi yra tiesa? Ar teroristai, kurie veikia didziuosiuose miestuose ir slepiasi uz civiliu yra taikdariai ir gelbetojai? Ar ta visa rusiska techinika ir ginklai nusipirkti "kioske"? Ar rusai ziuri cnn ar renkasi vietine televizija? Kaip yra klastojami Lietuvoje prezidento rinkimai?
Ego1STas 2014-07-10 11:47
Turbut neziuri nei laikrasciu, nei lauke nesilankai rinkimu dienomis. Kai gatveje prieina ir paklausia ar nenoriu parduoti savo balso. As didesne laiko dali praleisdamas kitose salise tai zinau. Nei tie kurie pastoviai gyvena Lietuvoje. Ir buvau policijai praneses apie tai. P.S. CNN ir kitus uzsienietiskus kanalus ziuri rusijoje apie 30% zmoniu ir pagrinde jaunesnio amziaus. O tai yra nemazas skaicius. P.S.S. As negynu arsiai nei vienos puses jei rimtai. Tik pikta darosi, kad raso vos ne viena puse yra setonai o kita angelai. Nu nera taip. Abi puses yra kaltos. ABI! Tik jei jau pateikiama informacija tai tegu ir pateikia ja normaliai, kad tiek tie tiek anie yra kalti. O ne ten terroristai o cia angeliukai su meile. P.S.S.S. Jei dar neminejau, bet sita nesamone manyje yra nuo tu laiku, kai domejausi istorija. Ir vadovelyje istorijos buvo aiskiai juodai ant balto parašyta. ALMA LITERA leidikla. Rusija buvo uzkariautojai, o fašizmas buvo isvaduotojai. Ar tai tikrai tiesa? Kai patis vokieciai savo istoriniose saltiniose raso, Vokieciai nebuvo uzkariautojai. Uzkariautojai buvo fašistai. Rusija naudodamasi fašistais, buvo užkariautojai irgi. Ir savo veiksmus motivavo tuo, kad isvaduoja europa nuo fašizmo, tačiau pati užkariaudavo.
vanduo4 2014-07-13 01:13
- Rusija laimejo tik su Vakaru pagalba. O Vakarai labai ilgai velavo atidaryti antra fronta - norejo, kad Rusija maksimaliai susilpnetu. Ir jeigu ne Vakaru frontas - Rusijjoje dabar kalbetu vokiskai. - Katiushos yra rusu mitas lygiai kaip "rusu meska". Beje katiushos yra Vokieciu skraidanciu bombu kopija - ta pati ideja, tik realizuota kitaip.
vanduo4 2014-07-13 01:19
Va butent tu apie viska mastai kaip boba. Paemei is konteksto fraze ir pradejai rasyti apie "snarglius". Taip tik bobos daro, kai pritruksta argumentu. - Nebereikalo sako, kad bobos pagamintos is sonkaulio, kuris neturi smegenu. Viskas pagrysta emocijomis. - Na bet, emocijos bobas puosia. Yvairus garsai vyrui padeda lengviau uzbaigti tai ka jis pradejo. Jei ne vyras - boboms nebutu is ko sriuba virti, uzimtumo problemos ir visa kita. Jeigu moteris uzimta - vadinasi vyras atlieka savo funkcija. Sekmes gliaudant mano riesutus.