LG Display parodė į vamzdelį susisukantį OLED ekraną  (2)

Lanksčių OLED ekranų kūrimo metu kaip pagrindas paprastai naudojamas plastikas, kuris ir leidžia ekranui suteikti norimą formą. Kompanija LG Display nusprendė plastiką pakeisti poliamido plėvele, o tai leido suteikti dar daugiau lankstumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas pademonstravo 18“ įstrižainės OLED ekrano prototipą, kurį galima tiesiogine to žodžio prasme susukti į 3 centimetrų dydžio vamzdelį, rašo puslapis Engadget. Ekspertų teigimu, tokie ekranai leis sukurti, pavyzdžiui, išmaniuosius telefonus, kuriuos bus galima apvynioti aplink riešą ir nešioti kaip laikrodį, tačiau tokio mobiliojo įrenginio funkcionalumas bus žymiai didesnis, kartu leis informaciją pateikti per visą improvizuotos „apyrankės“ plotą. LG Display ekspertai taip pat pademonstravo OLED ekraną, kurio šviesos pralaidumo koeficientas viršija egzistuojančių permatomų ekranų analogus. Tai reiškia, kad vaizdas tokiame ekrane neatrodys toks išplaukęs, kaip kituose.

LG atstovai įsitikinę, kad lanksčių ir permatomų OLED ekranų su didele įstrižaine gamybą galės pradėti 2017 m. Kada atsiras serijiniai produktai su tokiais ekranais, nepranešama.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai (2)