Tango PC – išmaniojo telefono dydžio stacionarus kompiuteris

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ObiVanKenobi 2014-07-14 18:43
gal kas is IT entuziastu gelezi pakomentuoti galit?
dzo 2014-07-14 20:12
nematau nieko super jame. naujausi flagmanai ne ka atsilieka (4 arba 8 branduoliai, apie 2GHz, minimum 2 GB ram, sd kortele iki 128GB), o metu pabaigoj manau ir greitesniu jau bus. o dar ta stotele kuria tampytis su savim reiks...
Simplicity 2014-07-14 21:22
Ar stacionariam kompiuteriui jau taip aktualu dydis? Jei taip, tai turim ir dar krūvą kitų iš mažiau žinomų, ar į Lietuvą nevežamų gamintojų. Bent jau man, bet kuris iš mano išvardintų gamintojų, kelia didesnį pasitikėjimą už kažkokią vienadienę kompaniją, kuri padarė tą patį, ką ir seni vilkai, bet sudėtingiau. Vietoj to, kad padarytų dėžutę su išoriniu maitinimo bloku (kaip, kad kiti gamintojai), jie padarė modulį su atskirai įsigyjama stotele. Jei originalų ACER, ASUS, DELL ir t.t. maitinimo bloką galima paimti už 20-40 eurų, tai jų „nebrangi“ stotelė kainuoja 89 JAV dolerius (dvigubai brangiau). Integruota baterija gana įdomus variantas, tačiau kiek realiai iš jos naudos. Veiks kaip UPS'as? (Nemanau, kad kiš daug mAh, nes tada tas mažas tango pc švarkų ir baltinių kišenės plėšys ). Vienžo, kartą jau smigo su savo kickstarteriu, o šįkart prasmuko vien tik savo agresyvios rinkodaros dėka (kai perki vieną pusvelčiui, o antrą duoda už dyką.)
X-log 2014-07-14 21:53
Netbookas minus galimybe funkcionuoti autonomiskai be isorines periferijos.
FtBall 2014-07-15 09:27
Galima ginčytis, kad su telefonu negalima atlikt kasdienių užduočių, bet tai jau nebetiesa. Kai kurios programėlės netgi jau dabar palaiko dešinį pelės mygtuką, o turint 2 USB jungtis telefone, jis jau tampa pilnaverčiu kompiuteriu. Spausdinimui laidų nebereikia, maitinimas bei HDMI per tą patį Slimport laidą keliauja, o klaviatūros bei pelės komplektą su vienu kištuku taip pat lengva rasti.