Kokie išmanieji telefonai buvo populiariausi gegužės mėnesį?  (16)

Analitikų kompanija Counterpoint publikavo statistiką, kurioje matyti populiariausi gegužės mėnesio išmanieji telefonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis pateikta informacija, pirmoje vietoje ir toliau išlieka iPhone 5S, o lyderio pozicijų neužleidžia nuo pat 2013 m. pabaigos.

Šių metų balandžio mėnesį pristatytas išmanusis telefonas Samsung Galaxy S5 yra antroje vietoje, tačiau jo atsilikimas nuo Apple flagmano išlieka labai didelis.

Kalbant apie išmaniųjų telefonų pardavimų apimtis, niekas neprilygsta P. Korėjos elektronikos gigantui Samsung. Gegužės mėnesio TOP10 yra net keturi korėjiečių mobilūs įrenginiai: Galaxy S4 (3 vieta), Galaxy Note 3 (4 vieta), Galaxy S4 mini (8 vieta) ir Galaxy Grand 2 (10 vieta).

Savo ruožtu, Apple be dabartinio flagmano užima 5 ir 6 vietas, kuriose atitinkamai įsitaisę išmanieji telefonai iPhone 5C ir iPhone 4S.

Vienintele kompanija, kuri įsiterpė tarp Apple ir Samsung, tapo kinų gamintojas Xiaomi. Šis sugebėjo parduoti daugiau išmaniųjų telefonų nei visame pasaulyje gerai žinomos kompanijos Sony ir HTC.

Tokie išmaniųjų telefonų modeliai, kaip Sony Xperia Z1, Motorola Moto G, Huawei Honor 3C ir LG G2 pateko tik į antrąjį gegužės mėnesio dešimtuką.

Reikia pažymėti, kad minėta statistika apima parduotų išmaniųjų telefonų skaičių, o ne tiekimo apimtis, taigi gana gerai atspindi šių mobilių įrenginių populiarumo lygį. Statistiniai duomenys gauti iš 35 pasaulio šalių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (16)